Povestea șocantă a unui bărbat de 24 de ani care a naufragiat în mijlocul oceanului. Cum a fost găsit de salvatori

Un tânăr de numai 24 de ani, din Australia, a dorit să meargă într-o aventură care avea să scrie istorie. Din nefericire, lucrurile nu au mers deloc după cum plănuia acesta, iar aventura sa a fost cât pe-aci să se termine tragic. El a încercat să traverseze Oceanul Pacific într-o canoe construită chiar de el însuși, însă nu a putut să își ducă la bun sfârșit planul.

Tânărul are doar 24 de ani / foto: Instagram
Tânărul are doar 24 de ani / foto: Instagram

O încercare de a face un nou record era să se termine tragic! Un tânăr de doar 24 de ani, din Australia, a dorit să meargă într-o aventură care avea să îi înscrie numele în analele istoriei. Din nefericire, lucrurile nu au mers deloc după cum plănuia bărbatul, iar aventura sa a fost cât pe-aci să se termine tragic. El a încercat să traverseze Oceanul Pacific într-o canoe construită personal, însă nu a putut să își ducă la bun sfârșit planul, conform informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro.

Dacă australianul, pe numele său, Tom Robinson, ar fi reușit să își ducă până la capăt călătoria, el ar fi devenit cea mai tânără persoană care a traversat vreodată oceanul într-o canoe. Din nefericire, un accident a lovit ambarcațiunea tânărului, care a fost nevoit să trimită un semnal de urgență către autorități.

Tânărul încerca să traverseze Oceanul Pacific într-o canoe

Se pare că tânărul își începuse călătoria din Peru, tocmai în luna iulie a anului trecut. Australianul spera să reușească să traverseze oceanul și să ajungă în Australia, până în decembrie. Din păcate, deși totul a mers bine de-a lungul unei părți bune din călătorie, fix când Tom Robinson intrase în ultima parte a traseului, un accident i-a oprit brusc călătoria.

Încă nu se știe exact ce s-a întâmplat cu ambarcațiunea australianului, însă acesta a trimis un semnal de ajutor joi seara, iar o navă de croazieră a fost nevoită să facă un ocol de 200 de kilometri, pentru a-l salva pe tânăr. Acesta avea arsuri solare, nu mai avea haine și era deshidratat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net