Reghe a aflat sexul celui de-al 4-lea copil! El și Corina Caciuc sunt în culmea fericirii: „Te iubesc”

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste, iar în ultima perioadă, emoțiile celor doi sunt mai intense ca oricând. Iar acum, antrenorul a reușit să afle care va fi sexul celui de-al patrulea copil al său! Reghecampf și Corina Caciuc au anunțat pe Instagram că vor mai avea împreună încă un băiat!

Viața pare să meargă mai bine ca oricând pentru Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc! Cei doi trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste, iar în ultima perioadă, emoțiile pe care le au unul pentru celălalt sunt mai intense ca oricând, deoarece vor mai avea împreună încă un copil! Iar acum, antrenorul a reușit să afle care va fi sexul celui de-al patrulea copil al său! Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au anunțat pe Instagram că vor mai avea împreună încă un băiat, conform as.ro!

Anunțul a fost făcut chiar pe pagina personală de Instagram a antrenorului care se află acum la echipa saudită Al-Tai. Laurențiu Reghecampf a postat o poză cu un tort decorat cu albastru și roz, pe care scrie „fetiță sau al 4-lea băiat?” Ei bine, lângă tort se află și un pahar în care este o prăjitură albastră, ce răspunde întrebării. Alături de poză, antrenorul a scris și comentariul „Te iubesc”. Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf mai au împreună tot un băiat, pe nume Liam.

Laurențiu Reghecampf va avea un nou băiat

Antrenorul român are deja trei copii, din relații diferite. Este vorba despre Luca, pe care îl are din mariajul cu Mariana Pfeiffer, apoi Laurențiu jr., din relația cu Anamaria Prodan, iar mezinul antrenorului vine din relația sa actuală cu Corina Caciuc, fiind vorba tot despre un băiat, Liam.

Iar potrivit unor declarații făcute de către fosta sa soție, Anamaria Prodan, se pare că antrenorul nu a dorit ca Laurențiu jr. și Liam să se cunoască. „Eu am cerut asta și mi se pare normal să se întâmple, pentru că nu au nici o vină copiii care se nasc, ei trebuie să rămână frați. Faptul că nu s-a putut până acum este doar decizia fostului meu soț. Probabil, în ani se va maturiza”, a declarat Anamarian Prodan, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net