Debut „șchiopătat” la arabi: Reghecampf a pierdut primul meci la noua echipă

Laurențiu Reghecampf a început cu stângul parcursul său în Arabia Saudită, acolo unde a revenit ca tehnician, după a decis să-și încheie socotelile cu CS Universitatea Craiova. Între timp devenit antrenor la Al-Tai, Laurențiu Reghecampf a avut parte de un debut „șchiopătat”. 

Laurențiu Reghecampf a început cu stângul parcursul său la Al-Tai (FOTO: Sportpictures)
Laurențiu Reghecampf a început cu stângul parcursul său la Al-Tai (FOTO: Sportpictures)

Noua grupare a tehnicianului român a evoluat în 16-imile din Cupa Regelui, acolo unde s-a duelat cu divizionara secundă Al-Faysaly. Aceasta din urmă s-a impus cu 2-0, cu toate că ocupă locul șase în Liga a II-a din Arabia Saudită. De altfel, unul dintre goluri a fost marcat de Arnold Garita, jucător care nu e străin de fotbalul român, dat fiind că a evoluat la FC Argeș. 

Urmează duelul „de foc” cu echipa lui Cristiano Ronaldo

Revenind la misiunea lui Laurențiu Reghecampf la Al-Tai, pentru gruparea românului urmează o partidă „de foc”, împotriva celor de la Al-Nassr, contând pentru etapa a VIII-a din campionatul saudit. Meciul care se va juca pe terenul celor de la Al-Tai este programat să se dispute, vineri, de la ora 18.00. Al-Nassr mizează pe o serie de nume mari, printre care Cristiano Ronaldo sau Sadio Mané, gruparea clasându-se pe locul cinci, având 15 puncte. Comparativ, de partea cealaltă, noua echipă a lui Laurențiu Reghecampf este pe a 12-a poziție, cu șapte puncte acumulate.
Teoretic, înțelegerea lui Laurențiu Reghecampf cu Al-Tai se întinde până la finele sezonului. Antrenorul român în vârstă de 48 de ani îl succedă pe banca tehnică pe croatul Krešimir Režić, care, la rândul său, l-a înlocuit pe Mirel Rădoi. Astfel, în ultimele luni Al-Tai a avut trei tehnicieni diferiți, ceea ce ridică unele semne de întrebare despre echilibrul echipei. Pentru Laurențiu Reghecampf Al-Tai este a treia echipă pe care o antrenează în Arabia Saudită, după experiențele de la Al-Hilal și Al-Ahli. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net