Accidentare teribilă în Superligă: Dragoș Iancu, la pământ după o intrare dură

Ultima actualizare:

Meciul dintre Petrolul Ploiești și FC Hermannstadt, disputat duminică și încheiat cu o remiză „albă”, a adus în centrul atenției imagini greu de privit, după o accidentare teribilă.

Dragoș Iancu a ajuns direct la spital, pregătindu-se de operație (FOTO: Sportpictures)
Dragoș Iancu a ajuns direct la spital, pregătindu-se de operație (FOTO: Sportpictures)

Legitimat în gruparea „lupilor galbeni”, Valentin Țicu a avut o intrare dură la Dragoș Iancu, cel din urmă câzând „secerat” la pământ și având nevoie de îngrijiri medicale de urgență. Diagnosticul -fractură deschisă la glezna stângă- a făcut să ajungă imediat la spital, urmând să fie operat și temându-se serios pentru cariera sa. 
„Într-o jumătate de oră, Dragoș m-a întrebat de cel puțin 10 ori dacă mai poate juca, vreodată, fotbal. I-am spus că da, că este tânăr, că își va reveni. I-am povestit și situația mea, că mi-am revenit mereu. E greu de descris ce vedeam în ochii lui... Din ce am vorbit cu domnul doctor, va juca fotbal în continuare. A mai efectuat astfel de operații și promite că va juca fotbal în continuare. Sunt ligamentele rupte la gleznă, totul deschis. I «s-a spart». pielea”, a comentat președintele lui FC Hermannstadt, Dani Coman la PrimaSport. Dată fiind situația, este preconizat ca jucătorul să lipsească cel puțin jumătate de an de pe teren.  

„Astfel de intrări pot termina viața unui om!”

„Am fost în vestiar la Petrolul, l-am văzut pe Țicu cum plângea. Nu a avut nici cea mai mică intenție! E adevărat a făcut un fault grosolan, dar nu a avut intenție. La cum s-a comportat în vestiar, sunt ferm convins că nu a avut nicio intenție. Chiar suferea! Dar trebuie să înțelegem că astfel de intrări pot termina cariera unui jucător. Pot termina viața unui om! Să sperăm că toate lucrurile vor decurge normal”, a mai adăugat oficialul sibienilor. Pentru intrarea dură din teren, Valentin Țicu riscă între șase și 10 etape de suspendare, raportat la situațiile similare din trecutul fotbalului mioritic.
În ceea ce privește evoluțiile în Superliga României, Petrolul Ploiești n-a reușit victoria, în ultimele șase meciuri, clasându-se pe cel din urmă loc care duce către play-off și având trei victorii, cinci remize și două înfrângeri. FC Hermannstadt, pe de altă parte, e cu o poziție mai sus, după trei meciuri câștigate, cinci egaluri și două confruntări pierdute. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net