Fază istorică în fotbalul mare: portarul lui Lazio, gol din în ultima secundă

Ultima actualizare:

Meciul de fotbal dintre Lazio Roma și Atlético Madrid va rămâne, 1-1, fără doar și poate, în istorie. Partida disputată miercuri și contând pentru grupele Ligii Campionilor a avut o fază cu totul ieșită din comun: în ultima secundă a meciului, goalkeeper-ul grupării italiene, Ivan Provedel, a urcat în careu la cea din urmă fază a jocului și a trimis cu capul în plasa adversă o centrare a lui Luis Alberto. 

 Ivan Provedel (stânga), direct în istoria Ligii Campionilor (FOTO: Getty Images)
Ivan Provedel (stânga), direct în istoria Ligii Campionilor (FOTO: Getty Images)

„Am jucat un meci foarte bun defensiv și puteam să mai marcăm un gol. Sunt lucruri pe care putem să le îmbunătățim. Este vorba despre imaginea pe care o arătăm. Toată lumea muncește. Vrem să facem ceva măreț în Liga Campionilor. Golul pe care l-am primit? Se întâmplă... E un regres. Vestiarul a fost supărat pentru că meritam mai mult! Trebuie să trecem peste și să ne gândim la următorul meci”, a declarat, potrivit AS, francezul Antoine Griezmann, legitimat la Atlético de Madrid.

A doua oară în istorie, după întâmplarea de la echipa lui Ladislau Bölöni

Ivan Provedel a consemnat, astfel, cea de-a doua dată, în întreaga istorie a Ligii Campionilor, în care un portar a marcat din acţiune - precedenta situaţie s-a petrecut, în 2009, când goalkeeper-ul lui Standard Liege, Sinan Bolat, a reușit să înscrie în faţa lui AZ Alkmaar, antrenor al grupării belgiene fiind chiar Ladislau Bölöni. De asemenea, în anul 2010, și-a trecut numele pe selecta lista a portarilor marcatori și Vincent Enyeama, care transforma un penalti pentru Hapoel Tel Aviv FC în meciul cu Olympique Lyon. 
Revenind la situația lui Lazio, portarul de 29 de ani a adus un punct pentru echipa sa, în prelungirile partidei de debut a italienilor în actuala ediţie a Ligii Campionilor, după abia prima rundă a grupelor. Lazio își împarte grupa cu Feyenoord Rotterdam (3p), Atlético Madrid (1p) și Celtic (1p).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net