Vești proaste pentru Leo Messi: argentinianul a părăsit terenul accidentat

Ultima actualizare:

Victoria reușită de Inter Miami în fața lui Toronto FC, 4-0, a fost una „amară” pentru cea dintâi, gruparea de fotbal din MLS primind vești proaste.

Leo Messi se confruntă cu o recidivă (FOTO: Getty Images)
Leo Messi se confruntă cu o recidivă (FOTO: Getty Images)

Cu toate că a revenit pe teren, după o perioadă de pauză de două săptămâni, Leo Messi nu a reușit să prindă finalul meciului, accidentându-se în prima repriză și fiind scos de pe teren, în minutul 37 - de altfel, argentinianul a consemnat abia a opta oară, în întreaga sa carieră, când a fost schimbat înainte de pauză. În plus, cu doar două minute, înainte de ieșirea de pe teren a argentinianului, la Inter Miami a fost schimbat și Jordi Alba, tot din pricina unei accidentări.

Indisponibil și pentru următorul meci al lui Inter Miami

Oficialii lui Inter Miami au comunicat că pentru Leo Messi urmează o serie de teste medicale, pentru a se stabili cu exactitate situația sa, urmând să fie formulată o concluzie, săptămâna aceasta - însă, cel mai probabil, nu va fi disponibil la timp pentru următoarea partidă, din weekend.
Potrivit antrenorului grupării americane, Gerardo Martino, ar fi vorba despre o accidentare mai veche, o recidivă, care îi dă bătăi de cap campionului mondial. „Vedem, de la o zi la alta, vom aștepta rapoartele medicale, vor fi monitorizați și vom lua deciziile potrivite. Cu siguranță, nu vor fi disponibili pentru următorul meci. În ceea ce îl privește pe Messi, este o recidivă la o accidentare mai veche care îl deranjează”, a precizat tehnicianul. 
Dincolo de situația medicală, până acum starul argentinian s-a remarcat pozitiv în campionatul MLS: de la transferul în Statele Unite ale Americii, Leo Messi a reușit să marcheze 11 goluri în 11 meciuri și, totodată, să ofere cinci pase decisive. 
Inter Miami a obținut, în noaptea dintre miercuri și joi, a treia victorie din ultimele patru meciuri în campionat, urcând pe locul 13 în clasament și având 31 de puncte din 28 de meciuri jucate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net