Bătaie între jucătorii lui Manchester United: patru fotbaliști ar fi implicați

Ultima actualizare:

Nervii întinși la maximum ar fi creat tensiuni serioase în vestiarul lui Manchester United, mai mulți jucători de fotbal fiind implicați într-o altercație, notează presa engleză, prin „vocea” celor de la „The Sun”.

Manchester United, start greoi în campionatul englez (FOTO: Getty Images)
Manchester United, start greoi în campionatul englez (FOTO: Getty Images)

Picătura care ar fi umplut paharul ar fi fost înfrângerea suferită în fața celor de la Brighton&Hove Albion FC, 1-3, în weekend, în contextul unui start oricum „șchiopătat”, în sezonul curent.
Pe lista celor care ar fi fost parte din conflict se regăsesc numele lui Bruno Fernandes, Scott McTominay, Lisandro Martínez și Victor Lindelöf. Bruno Fernandes i-ar fi reproşat pe un ton ridicat lui Scott McTominay unele faze, iar cei doi s-ar fi îmbrâncit, fiind nevoie de intervenţia colegilor pentru a-i despărţi.

„Diavolii roșii”, start greoi în campionatul englez

„Căpitanul Bruno Fernandes l-a confruntat cu colegul său Scott McTominay, după a treia înfrângere a lui United în patru meciuri. În timp ce perechea formată din fundașii centrali Lisandro Martínez și Victor Lindelöf și-au pierdut și ei cumpătul, după o prestație defensivă defectuoasă. Antrenorul Ten Hag a încercat să restabilească ordinea, după o înfrângere uluitoare de 3-1, care a stârnit huiduieli din partea fanilor nemulțumiți. Managerul olandez, în vârstă de 53 de ani, l-a exclus pe Jadon Sancho de la antrenamentele primei echipe”, notează publicația engleză. Manchester United are un start greoi în campionat, ocupând abia locul 13 din cele 20 posibile în Premier League. Din cele cinci meciuri jucate, până acum, gruparea de pe Old Trafford a câștigat două partide și a pierdut în trei rânduri. 
Ideea că vestiarul lui Manchester United ar fi precum un butoi cu pulbere a venit chiar înainte de începerea parcursului în Liga Campionilor, în contextul în care „diavolii roșii” vor întâlni, miercuri, de la 22.00, Bayern München. Formația engleză își împarte grupa cu Bayern München, FC Copenhaga și Galatasaray Istanbul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net