Situație hilară la United: de ce nu au putut vinde tricouri cu „noul Haaland”

Manchester United a stârnit rumoare în rândul fanilor, printr-o situație mai puțin obișnuită: suporterii „diavolilor roșii” au reclamat faptul că, îndelungă vreme, nu au putut să-și achiziționeze tricou cu „perla” echipei, Rasmus Højlund, care este și cel mai scump transfer al verii pentru gruparea engleză, mutarea „Noului Haaland” ridicându-se la 70 de milioane de euro.

Rasmus Højlund (roșu), unul dintre marile transferuri ale lui Manchester United (FOTO: Getty Images)
Rasmus Højlund (roșu), unul dintre marile transferuri ale lui Manchester United (FOTO: Getty Images)

Cu toate că interesul oamenilor pentru a avea un tricou cu numele internaționalului danez a fost unul ridicat, susținătorii lui Manchester United au avut surpriză, iar clubul a întârziat comercializarea produselor pentru că nu dispunea de litera „ø”, notează presa engleză. Între timp, dar nu fără numeroase critici, gruparea de pe Old Trafford a rezolvat situația și tricourile sunt pe stoc. 

Va juca pentru „diavolii roșii” până la cinci ani

Valoarea estimată, în acest moment, pentru fotbalistul nordic este de 45 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Atacantul danez a semnat pentru Manchester United, în luna august, acceptând provocarea de a da Serie A pe Premier League. Rasmus Højlund a semnat o înțelegere valabilă până în anul 2028, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Înapoi în timp, în tricoul Atalantei, atacantul danez a reușit sezonul trecut 10 goluri și 4 pase decisive.
„Nu este niciun secret că sunt fan al acestui mare club încă de când eram mic. Am visat să păşesc pe Old Trafford ca jucător al lui Manchester United”, au fost cuvintele jucătorului de 20 de ani, la prezentarea sa oficială în cadrul noii echipe. „L-am urmărit pe Cristiano Ronaldo, încă de când juca la Manchester United și inclusiv după ce s-a transferat la Real Madrid. Îl apreciez foarte mult. E idolul meu”, a spus cu altă ocazie Rasmus Højlund, care a mai jucat în Austria, pentru SK Sturm Graz, trecând și pe FC Copenhaga.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net