Secretele lui Erling Haaland: de ce doarme cu bandă adezivă lipită pe gură

Ultima actualizare:

Erling Haaland a vorbit cu sinceritate, în cadrul unui podcast, despre obiceiurile ieșite din comun pe care le are. Într-o discuție cu youtuber-ul Logan Paul și proiectul său, „Impaulsive”, „perla” lui Manchester City a povestit o serie de lucruri inedite, precum faptul că doarme cu gura lipită cu bandă adezivă, dar și că înainte de somn poartă, timp de trei ori, ochelari cu filtru de lumină albastră.

Erling Haaland, pe val în fotbalul englez (FOTO: Getty Images)
Erling Haaland, pe val în fotbalul englez (FOTO: Getty Images)

La cei 23 de ani ai săi, jucătorul nu s-a ascuns și a povestit că are o serie de obiceiuri stricte, după cum declară: „Cred că somnul este cel mai important lucru din lume! Pentru a dormi bine, lucruri simple, cum ar fi ochelarii care blochează (n.r. lumina albastră) și oprirea tuturor undelor din cameră - cred că sunt lucruri foarte importante. (...) Ar trebui să încercaţi să vă lipiţi gura cu bandă adezivă. Eu dorm cu ea pusă! Să faci multe lucruri nu este bine, dar să faci câte puţin în fiecare zi, pe o perioadă lungă de timp, chiar dă roade”. 

A fost ales cel mai bun fotbalist din Premier League

Chiar dacă obiceiurile pot trece drept ieșite din comun, micile „ritualuri” ale lui Erling Haaland par să dea roade, totuși, dat fiind că cifrele starului norvegian ating nu mai puțin de 52 de goluri înscrise în primul său sezon cu Manchester City, câştigând o „triplă” istorică cu gruparea „cetățenilor”, formată din campionat, Cupa Angliei şi Liga Campionilor. Fotbalistul nordic este unul dintre jucătorii momentului în „sportul rege”, valoarea sa fiind estimată la 180 de milioane de euro. De altfel, după un sezon fantastic, Erling Haaland a fost ales, recent, drept cel mai bun fotbalist din Premier League, în vreme ce, în noul sezon, a marcat deja de trei ori în meciurile jucate pentru Manchester City. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net