Spectacol în fotbalul saudit: Reghecampf l-a înfruntat pe Cristiano Ronaldo

Ultima actualizare:

După ce a lăsat în urmă CS Universitatea Craiova pentru încă o încercare în fotbalul saudit, Laurențiu Reghecampf a debutat deja ca antrenor la Al-Tai. Între timp, tehnicianul român a bifat al doilea meci, vineri, în care a înfruntat echipa lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr. 

Laurențiu Reghecampf își mai încearcă o dată norocul în fotbalul saudit (FOTO: Getty Images)
Laurențiu Reghecampf își mai încearcă o dată norocul în fotbalul saudit (FOTO: Getty Images)

Cu fostul jucător al lui FCSB, Andrei Cordea și ex-rapidistul Marko Dugandžić printre titulari, formația lui Laurențiu Reghecampf, Al-Tai, a reușit să-i facă fața lui Al-Nassr, în partida care a contat pentru etapa a VIII-a din campionatul Arabiei Saudite. În cele din urmă, însă, Al-Tai a cedat cu Al-Nassr, aceasta din urmă câștigând cu 2-1, după un gol marcat de Cristiano Ronaldo, din penalty, în minutul 87. 

Aproape să-i ia un punct uneia dintre cele mai puternice echipe din campionat

În ciuda rezultatului afișat pe tabelă, Al-Tai a fost aproape „să smulgă” un punct uneia dintre cele mai puternice echipe din campionatul saudit. Tehnicianul român și-a lăudat fotbaliștii și a punctat evoluția pozitivă a jucătorilor săi. „Astăzi, am putut marca al doilea gol împotriva lui Al-Nassr, în minutele de final, dar am primit un gol, în ciuda încercării mele de a menține echilibrul echipei și de a nu ne deschide. Echipa mea a jucat un meci bun și deschis împotriva unei echipe mari de mărimea lui Al-Nassr”, a spus Reghecampf, la conferința de presă. Tehnicianul român s-a bucurat și de sprijinul susținătorilor echipei lui - pe pagina oficială de Instagram a lui Al-Tai, comentariile la postarea despre meciul cu Al-Nassr au fost pozitive, destui oameni fiind de părere că echipa lui Laurențiu Reghecampf nu merita să piardă. Aceasta sugerează că susținătorii echipei din Arabia Saudită au fost impresionați de performanța jucătorilor sub comanda noului antrenor, chiar dacă rezultatul final nu a fost în favoarea lor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net