De la CFR la Real: un fost jucător de la Cluj, la un pas să antreneze în Madrid

Ultima actualizare:

Unul dintre jucătorii care au evoluat la CFR Cluj este considerat favorit pentru a deveni antrenorul lui Real Madrid. Concret, Roberto de Zerbi ar fi pe lista clubului madrilean pentru a ocupa banca tehnică. Deocamdată, tehnicianul italian este responsabilul echipei Brighton, de doi ani, dar presa internațională notează că, din 2024, l-ar putea înlocuit pe Carlo Ancelotti pe „Santiago Bernabéu”.

Roberto de Zerbi (dreapta), pe vremea când evolua la CFR Cluj (FOTO: Getty Images)
Roberto de Zerbi (dreapta), pe vremea când evolua la CFR Cluj (FOTO: Getty Images)

„Roberto De Zerbi a trebuit să aibă răbdare pentru a fi recunoscut drept unul dintre cei mai buni antrenori din lume. Mijlocaș ofensiv de-a lungul carierei de fotbalist, el s-a plimbat pe la multe cluburi și nu a reprezentat echipe populare, în afară de Napoli. Steaua lui De Zerbi a răsărit deoarece echipele sale practică un joc plăcut ochiului. Mandatul de la Sassuolo i-a adus un altul la Șahtior Donețk, dar perioada din Ucraina nu a fost așa cum și-a dorit, din cauza războiului. În ciuda acestui fapt, a devenit în sfârșit un nume greu după ce i-a părăsit pe ucraineni, iar mandatul său de la Brighton este deja de succes. Va fi interesant de văzut dacă va deveni înlocuitorul lui Ancelotti la Real Madrid”, scriu cei de la The Hard Tackle. 

Concurează cu Xabi Alonso

În prezent ajuns la vârsta de 44 de ani, Roberto de Zerbi nu este străin de fotbalul românesc, dat fiind că a evoluat la gruparea ardeleană CFR Cluj, în perioada 2010-2012. În contextul în care, cel mai probabil, Carlo Ancelotti este în fața ultimului sezon la gruparea spaniolă, zvonurile indicând o plecare a sa și asumarea funcției de selecționer al naționalei Braziliei, a fost conturată lista de posibili înlocuitori în funcția de antrenor la Real Madrid. Pe lângă Roberto de Zerbi, ziarele internaționale îl consideră favorit și pe Xabi Alonso, în prezent tehnician la Bayer Leverkusen.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net