Actorul Chris Hemsworth, decizie radicală! Ce schimbări a făcut în viața sa după ce a aflat că e predispus la Alzheimer

Chris Hemsworth și-a revizuit viața de când a descoperit că ar putea fi predispus la boala Alzheimer. Celebrul actor de la Hollywood, în vârstă de 40 de ani, a primit diagnosticul șocant după ce a făcut un test genetic în cadrul serialului documentar al National Geographic „Limitless with Chris Hemsworth", anul trecut.

Chris Hemsworth predispus la boala Alzheimer
Chris Hemsworth predispus la boala Alzheimer

Chris Hemsworth predispus la boala Alzheimer

Testul a dezvăluit că are două copii ale unei gene legată de riscul crescut de a suferi de această boală. De atunci actorul și-a schimbat complet stilul de viață.

„Te gândești în mod constant că vei trăi veșnic, mai ales ca persoană tânără.”, a declarat Hemsworth în cadrul show-ului. În urma testului, Chris a făcut schimbări în rutinele sale de antrenament și acum se concentrează mai mult pe sănătatea creierului său. Într-un interviu acordat revistei Men's Health, el a spus că încearcă să aibă mai multe momente de solitudine.

„Întotdeauna am fost destul de consecvent cu programul meu de atrenament fizic, dar în ultima vreme am simțit cu adevărat importanța de a-ți lua timp pentru tine însuți fără nicio voce sau stimulare exterioară și de a-ți face timp pentru a fi în liniște”, a explicat actorul.

Actorul care îl interpretează pe Thor a spus că, deși rutinele de exerciții fizice sunt importante, el se concentrează mult mai mult pe munca de conștientizare. Mai mult, este mai atent la programul său de somn, având grijă să se odihnească suficient și chiar apelează la băi cu gheață.

În ultimul an, Hemsworth și-a mai schimbat programul de fitness. „Greutatea mea fluctuează foarte mult din cauza rolurilor diferite și, de asemenea, a propriilor mele interese în ceea ce privește provocarea corpului meu în diferite moduri”, a spus el. „Ridic greutăți mai rar decât înainte și încorporez mai multe antrenamente cardio și de rezistență, pe care le prefer mult mai mult decât sesiunile grele de tip body building”.

În filmul documentar „Limitless” cu Chris Hemsworth, Dr. Peter Attia a sugerat că exercițiile fizice regulate și un somn adecvat sunt cruciale pentru a reduce șansele de manifestare a bolii Alzheimer.

Actorul vrea să fie cât mai mult lângă familie
Actorul vrea să fie cât mai mult lângă familie

Actorul vrea să fie cât mai mult lângă familie

De asemenea, Hemsworth i-a spus doctorului Attia că dorește să își îmbunătățească echilibrul dintre viața profesională și cea privată, acordând mai mult timp familiei.

M-a făcut să mă gândesc la copiii mei și la faptul că ei cresc și că lucrurile se schimbă atât de dramatic, iar eu vreau să le trăiesc din plin”. Chris Hemsworth este căsătorit cu Elsa Pataky, o actriță cu origini românești, nepoata actorului Mircea Medianu. Cei doi s-au căsătorit în 2010 și au împreună trei copii, pe fiica lor, India Rose Hemsworth și gemenii Sasha Hemsworth și Tristan Hemsworth.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image png
Spectacolele „curg”, au avut chiar 9 evenimente în 6 zile pe Valea Jiului și toată gașca se pregătește acum pentru spectacolul de pe 1 Iunie de la Sala Palatului
cub dana marijuana png
image
actualitate.net
image
actualitate.net