Soția lui Chris Hemsworth, deloc încântată de fizicul musculos al acestuia

Ultima actualizare:

Surpriză de proporții pentru Chris Hemsworth, cunoscutul actor australian, de 38 de ani, care interpretează rolul lui Thor, în universul cinematografic Marvel!

Actorul a muncit intens, câte 12 ore pe zi, pentru a-și tonifia și pentru a-și dezvolta musculatura pentru cea mai nouă producție a francizei, „Thor: Love and Thunder”.

S-a antrenat intens în lockdown

Într-un interviu acordat USA Today, Chris Hemsworth a povestit că în perioada de lockdown, impusă de contextul epidemiologic din Australia, a început să își lucreze corpul, tocmai pentru a portretiza cât mai fidel imaginea temutul zeu al tunetelor și fulgerelor, din mitologia nordică.

El a tras de fiare, a înotat, a practicat arte marțiale și și-a reglat mesele în așa fel încat să aibă un aport caloric ridicat, de aproximativ 6.000 de calorii pe zi.

Citește și: «Loki» se pregătește de rolul vieții lui. Tom Hiddleston va deveni tătic!

Totul a pornit din plictiseală. Așteptarea din timpul lockdownului a fost precum viața în închisoare”, a relatat el sursei citate.

Când a ajuns să aibă o musculatură impresionantă, masivă, Chris Hemsworth a dat ochii cu soția sa, Elsa Pataky, actriţa spaniolă cu origini româneşti. Atunci a avut parte de un veritabil „tunet”. Aceasta nu numai că nu a fost impresionată, dar i-a dat și o replică incredibilă.

Bleah! Cred că ai exagerat, e prea mult”, a povestit actorul, în cadrul interviului.

Atrăgător pentru prieteni, respingător pentru femei

El a mai spus că mulți prieteni de-ai săi au apreciat rezultatele exercițiilor intense, însă rezultatul antrenamentelor nu a fost pe placul multor femei din familia sau din anturajul său.

Nu a fost deloc ușor să mă antrenez, să mănânc atât de mult, apoi să dorm pentru tot restul timpului și să o iau de la capăt. A fost pur și simplu oribil și vă spun sincer că nu o să mai repet experiența.

Citește și: Doctor Strange 2 a fost anunțat! Filmul îi calcă pe urme lui Spider-Man: No Way Home

Pentru viitoarele producții, nu au decât să îmi facă și să îmi dea un costum cu mușchi enormi. Mi-a ajuns”, a mărturisit Chris Hemsworth.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net