«Loki» se pregătește de rolul vieții lui. Tom Hiddleston va deveni tătic!

Actorul Tom Hiddleston, cunoscut în special pentru rolul lui „Loki” din Universul filmelor Marvel, s-a logodit de curând cu partenera lui, Zawe Ashton, iar cei doi așteaptă și primul copil împreună, potrivit presei internaționale!

Tom Hiddleston se pregătește să devină tătic! Foto: Getty
Tom Hiddleston se pregătește să devină tătic! Foto: Getty

Veste neașteptată pentru admiratoarele lui Tom Hiddleston (41)! Actorul e oficial „off the market”, cum spun americanii, adică gata cu căutările amoroase! Mai mult decât atât, acesta se pregătește și pentru rolul vieții lui, acela de tătic.

Vezi și: Doctor Strange 2 a fost anunțat! Filmul îi calcă pe urme lui Spider-Man: No Way Home

Tom Hiddleston și Zawe Ashton așteaptă primul copil împreună!

Tom s-a logodit de curând cu partenera lui, actrița Zawe Ashton, care a bifat, la rândul ei, un rol în seria filmelor Marvel, denumit chiar „The Marvels”, care ar urma să apară în 2023.

Până atunci însă, tânăra actriță are și alte proiecte, cel mai recent fiind filmul „Lista domnului Malcolm”, o dramă de epocă, la a cărei premieră a participat de curând. Tot atunci, pe covorul roșu, i s-a văzut pentru prima dată și un început de burtică, iar fanii au fost în delir! Partenerul ei, Tom Hiddleston nu a însoțit-o de această dată. 

Ashton a iscat zvonuri cu privire la logodna celor doi încă din luna martie, la Premiile BAFTA 2022, unde a fost văzută cu un inel de logodnă pe deget. La începutul acestei luni, Hiddleston a confirmat pentru The Los Angeles Times că s-a logodit într-adevăr cu actrița, punctând că este foarte fericit. 

Nu rata: A murit Stan Lee, creatorul universului Marvel! Ce legătură avea cu România

La eveniment, Ashton a purtat o rochie semnată de designer-ul Sabina Bilenko, care a confirmat ulterior marea veste și pe rețelele de socializare, prin intermediul unui mesaj. 

„Talentata și viitoarea mămică Zawe se pregătește pentru premieră cu Vogue Magazine, purtând o ținută personalizată.”, apare pe pagina oficială a creatoarei de modă. De asemenea, o sursă a confirmat vestea și pentru publicația Page Six.

Ashton și Hiddleston s-au întâlnit pentru prima dată în 2018, când au jucat rolul unui cuplu căsătorit, în piesa „Betrayal” a lui Harold Pinter. La scurt timp, cei doi au început să se întâlnească, iar ulterior, în 2020, relația lor deja ajungea la un alt nivel, cei doi actori mutându-se împreună. De curând, au confirmat și logodna, iar iată că acum urmează să își întemeieze și o familie. 

Cine e Tom Hiddleston

Tom Hiddleston, în vârstă de 41 de ani, a devenit cunoscut în special după ce a interpretat rolul lui „Loki”, în seria filmelor Marvel. Actorul a mai jucat și în „Kong: Skull Island”, „Crimson Peak”, „The Hollow Crown: Henry V” și multe altele. Acesta a ajuns în atenția publicului și după ce a bifat o relație cu cântăreața Taylor Swift. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net