Angelina Jolie, apari╚Ťie ravisant─â la premiera noului s─âu film! A venit al─âturi de copiii ei pe covorul ro╚Öu

image
Angelina Jolie a optat pentru o rochie aurie, la premiera noului s─âu filmFoto: Getty Images

Angelina Jolie (46 de ani) a participat la premiera seriei Marvel's Eternals din Los Angeles cu cinci dintre copiii ai săi, luni (18 octombrie), la Dolby Teather din Hollywood. Maddox Jolie-Pitt, (20), Vivienne și Knox Jolie-Pitt, (13), Shiloh Jolie-Pitt, (15) și Zahara Jolie-Pitt (16) pășit pe covorul roșu la eveniment, cu mama lor de mână.

Pentru premiera noului s─âu film, Angelina a purtat o rochie aurie f─âr─â bretele, cu pantofi asorta╚Ťi, un accesoriu auriu ├«n zona b─ârbiei. P─ârul l-a l─âsat liber, a╚Öa cum ne-a obi╚Önuit de-a lungul anilor. Maddox a optat pentru un costum negru, Zahara a purtat o rochie argintie str─âlucitoare semnat─â de Elie Saab, pe care a purtat-o ╚Öi Jolie la Premiile Oscar ├«n 2014, iar Knox s-a ├«mbr─âcat ├«ntr-un costum negru cu verde. Shiloh a purtat o rochie bej, iar Vivienne a purtat o rochie de culoare crem.

image
Angelina Jolie, al─âturi de copiii s─âiFoto: Getty Images

├Än Eternals, Angelina joac─â rolul lui Thena, care este o fiin╚Ť─â cu puteri supranaturale, cu o for╚Ť─â imens─â, vitez─â, reflexe ╚Öi agilitate.ÔÇ×Ceea ce mi╚Öc─â cu adev─ârat sunt copiii mei. Ei vor s─â m─â vad─â puternic─â. Sunt ferici╚Ťi c─â m─â distrez juc├ónd acest lor. Va trebui s─â muncesc din greu s─â ofere Universului Cinematic Marvel Thena pe care o merit─â ", a declarat ea ├«n 2019.

image
Angelina Jolie a f─âcut senza╚Ťie pe covorul ro╚ÖuFoto: Getty Images

Noul film Marvel Eternals, care apare ├«n cinematografe pe 5 noiembrie, urm─âre╚Öte un grup de eroi din afara galaxiei care protejaser─â P─âm├óntul ├«nc─â de la ├«nceputul omenirii. C├ónd creaturile monstruoase numite Deviantele revin ├«n mod misterios, Eternii sunt obliga╚Ťi s─â se reuneasc─â pentru a ap─âra din nou omenirea. 

bote bal contesa JPG
1 brigitte pastrama jpg jpeg
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
roland stanescu jpg
shark 6121088 1920 jpg
Katie Washbourne jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg