Doctor Strange 2 a fost anunțat! Filmul îi calcă pe urme lui Spider-Man: No Way Home

După un eveniment în care mai multe filme și seriale foarte așteptate au fost anunțate, se pare că și „Doctor Strange 2” va ajunge pe micile ecrane și în cinematografe. 

Doctor Strange 2 PNG

După ce ultimul film marca Marvel - „Spider-Man: No Way Home”, a reușit să înregistreze vânzări record la nivel mondial, se pare că „Doctor Strange 2” se pregătește să ducă tradiția mai departe, alături de Benedict Cumberbatch care-l interpretează pe Sorcerer Supreme, care încearcă să se integreze în Multiversul pe care Marvel îl pune la cale de foarte mult timp.

Ce pregătește noul Multiverse din Doctor Strange?

Ca și în cazul Spider-Man, trailerul nu ne dă toate detaliile despre evenimentele ce vor avea loc în film sau alte personaje principale ce urmează să-și facă apariția, lucru specific Marvel, care dorește să mențină secretele privind felul în care acțiunea urmează să se desfășoare.

Viitorul film „Doctor Strange 2” îl va avea pe Benedict Cumberbatch interpretând același personaj, dar în universuri diferite. Așadar, o să putem vedea un Sorcerer Supreme sub o altă înfățișare de mai multe ori în același timp, similar cu evenimentele ce au avut loc în filmul „Spider-Man: No Way Home”.

Așa cum au obișnuit, Marvel a decis să-și marketeze propriul film prin intermediul pauzelor publicitare ce au loc la evenimentul Super Bowl, reprezentând pentru aceștia cea mai bună oportunitate de a se face văzuți de toată lumea.

Prin detalii apărute în noul trailer, îl putem observa și pe Sir Patrick Stewart, cunoscut pentru rolurile sale în franciza Star Wars, care se preconiza că va ajunge să joace în acest film. Cel mai probabil, acesta va relua rolul lui Charles Xavier, din X-Men. 

Totuși, nu se știe dacă „Doctor Strange 2” o să reușească să depășească reușitele lui Spider-Man, care s-a clasat printre cele mai vândute și vizionate filme din istoria cinematografiei.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net