Spider-Man No Way Home a rupt topurile! Pe ce loc s-a clasat în istoria filmelor

26 ianuarie 2022

Spider-man No Way Home a fost printre cele mai a╚Öteptate ╚Öi apreciate filme din toate timpurile. Acesta s-a bucurat de aprecierile at├ót a criticilor, c├ót ╚Öi a spectatorilor din s─âlile de cinema, devenind al ╚Öaselea film cu cele mai ├«ncas─âri din istorie. 

spiderman no way home jpg

Doar în acest weekend, filmul a reușit să urce iar în box office-ul american, aducând venituri record de 14,1 milioane de dolari, fiind difuzat în 3.705 cinematografe.

Venituri record de 1,69 de miliarde de dolari

Conform informa╚Ťiilor furnizate de c─âtre BoxOfficeMojo, Spider-man No Way Home a fost singurul film din 2021 care s-a ├«ncadrat ├«n acest top. Chiar ╚Öi a╚Öa, filmul a reu╚Öit s─â ia fa╚Ťa multor opere cinematografice care au fost profund apreciate la vremea lor. A╚Öadar, printre filmele ce au fost detronate de c─âtre Spider-man se num─âr─â chiar ╚Öi Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2, The Lord of the Rings: The Return of the King sau chiar celebrul Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. 

Totuși, cel mai bine vândut film din istorie a rămas, în continuare, Avatar, care a reușit să strângă venituri în valoare de 2,84 miliarde de dolari. Singurul film care s-a apropiat de această sumă este Avengers: Endgame, cu 2,79 miliarde de dolari.

├Än acest moment, Spider-man No Way Home a reu╚Öit s─â str├óng─â venituri ├«n valoare de 1,69 miliarde de dolari, aflandu-se pe locul al ╚Öaselea ├«n topul celor mai bine v├óndute filme din istorie, fiind, de asemenea, cel mai bun film din seria Spider-man.

C├ót despre actorul care joac─â rolul lui Spider-man ├«n filmul cu acela╚Öi nume, Tom Holland este, probabil, unul dintre cei mai bine pl─âti╚Ťi actori la ora actual─â, Holland fiind singurul actor din 2021 care a reu╚Öit s─â joace rolul unui personaj principal ├«ntr-un film comercial care a adus venituri record de 1.69 miliarde de dolari. 

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg