Spider-Man No Way Home a rupt topurile! Pe ce loc s-a clasat în istoria filmelor

Spider-man No Way Home a fost printre cele mai așteptate și apreciate filme din toate timpurile. Acesta s-a bucurat de aprecierile atât a criticilor, cât și a spectatorilor din sălile de cinema, devenind al șaselea film cu cele mai încasări din istorie. 

spiderman no way home jpg

Doar în acest weekend, filmul a reușit să urce iar în box office-ul american, aducând venituri record de 14,1 milioane de dolari, fiind difuzat în 3.705 cinematografe.

Venituri record de 1,69 de miliarde de dolari

Conform informațiilor furnizate de către BoxOfficeMojo, Spider-man No Way Home a fost singurul film din 2021 care s-a încadrat în acest top. Chiar și așa, filmul a reușit să ia fața multor opere cinematografice care au fost profund apreciate la vremea lor. Așadar, printre filmele ce au fost detronate de către Spider-man se numără chiar și Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2, The Lord of the Rings: The Return of the King sau chiar celebrul Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. 

Totuși, cel mai bine vândut film din istorie a rămas, în continuare, Avatar, care a reușit să strângă venituri în valoare de 2,84 miliarde de dolari. Singurul film care s-a apropiat de această sumă este Avengers: Endgame, cu 2,79 miliarde de dolari.

În acest moment, Spider-man No Way Home a reușit să strângă venituri în valoare de 1,69 miliarde de dolari, aflandu-se pe locul al șaselea în topul celor mai bine vândute filme din istorie, fiind, de asemenea, cel mai bun film din seria Spider-man.

Cât despre actorul care joacă rolul lui Spider-man în filmul cu același nume, Tom Holland este, probabil, unul dintre cei mai bine plătiți actori la ora actuală, Holland fiind singurul actor din 2021 care a reușit să joace rolul unui personaj principal într-un film comercial care a adus venituri record de 1.69 miliarde de dolari. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net