Tom Cruise l-a zăpăcit pe James Corden cu avionul ca în Top Gun

Tom Cruise e în plină campanie de promovare a părții a doua a celebrei producții „Top Gun”. Astfel, el a vrut să îi demonstreze bunului său prieten său, James Corden, cât de talentat poate fi nu doar în fața camerei, ci și la manșa unui aparat de zbor.

Tom Cruise și James Corden lângă avionul P52 Mustang deținut de actor. foto: YouTube
Tom Cruise și James Corden lângă avionul P52 Mustang deținut de actor. foto: YouTube

Așa că Tom l-a chemat la prima oră pe un aerodrom. Habar nu avea James că interpretul legendarului personaj Maverick, din Top Gun pregătise nu mai puțin de... 3 aparate de zbor!

L-a dus în mijlocul deșertului

Întrucât groaza lui James Corden în fața unor experiențe extreme este cunoscută, Tom s-a asigurat că prietenul său nu are încotro să fugă. L-a luat de pe aerodromul unde stabiliseră întâlnirea cu un elegant business-jet Honda, pilotat, evident, de actor.

Odată ajunși la destinație, alt aerodrom, din mijlocul deșertului, Tom i-a prezentat lui James „comoara” sa. Un avion P52-Mustang, utilizat de Forțele Aeriene Americane în Al Doilea Război Mondial, restaurat și deținut chiar de Tom, îi aștepta la capătul pistei.

Au testat trei aparate de zbor

În timpul instrucției de bază, care a inclus și detalii despre cum ar fi trebuit să sară din avion cu parașuta, în cazul unei avarii, James a rupt-o efectiv la fugă. Spre nicăieri, bineînțeles, întrucât Tom i-a atras atenția că nu are unde să ajungă, fiind în mijlocul deșertului.

Citește și: Tom Cruise a încălcat protocolul regal, dar gestul lui faţă de Kate a cucerit pe toată lumea

James a supraviețuit zborului, care a inclus și acrobații, și a fost supus, în continuare, unor lecții de zbor de tip „Top Gun”. Pentru că Tom Cruise pregătise cel de-al treila aparat, un avion cu reacție, pentru antrenament avansat, L39 Albatros.

Au sărit în tandem cu parașuta, în 2019

Zborul stabil al unui asemenea aparat a părut tentant pentru James Corden, care a crezut că ar fi putut servi și o cafea pe bordul avionului. Nu știa, însă, ce presupun manevrele bruște, realizate la mare viteză.

Citește și: Tom Cruise a pilotat un elicopter la premiera filmului Top Gun. Când îl vedem la cinema

Clipul de promovare al „Top Gun:Maverick” aduce aminte de o altă întâlnire similară dintre cei doi, când Tom Cruise promova alt film de succes de-al său, „Mission: Impossible – Fallout”.

Atunci, Tom Cruise l-a provocat pe James Corden la o banală săritură, în tandem, cu parașuta care a fost cât pe ce să se termine dramatic. În momentul aterizării, James Corden a fost pe punctul de a-și rupe picioarele.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net