Tom Cruise a pilotat un elicopter la premiera filmului Top Gun. Când îl vedem la cinema

6 mai 2022

Tom Cruise a făcut show la premiera mult așteptatului film Top Gun. Superstarul american i-a lăsat pe toți cu gura căscată în momentul în care și-a făcut apariția.

image
Tom Cruise ne uimește la 59 de ani

Premiera mondială a peliculei "Top Gun: Maverick" a adunat o mulțime de stele, joi, în San Diego. Filmul vine la mai mult de trei decenii de la originalul "Top Gun" din 1986.

Pentru că de multe ori continuările lasă de dorit, spectatorii plecând dezamăgiți acasă, Tom Cruise a vrut să demonstreze că noul Top Gun va fi memorabil...măcar la premieră. Astfel, starul în vârstă de 59 de ani și-a făcut apăriția pilotând un elicopter.

Tom Cruise a venit cu elicopterul la premiera filmului Top Gun

După ce a aterizat şi a păşit pe portavionul USS Midway, în San Diego, California, actorul a mulţumit fanilor şi şi-a lăudat colegii din distribuţie.

„Vrea cineva să vadă un film într-un cinematograf? Hai să o facem!", a spus el mulțimii, potrivit CNN.

„Acest moment a sosit, să-i văd pe toţi, fără măşti. E destul de epic. (...)Filmul înseamnă foarte mult pentru mine, pentru cariera mea, pentru studio şi pentru public”, a mai precizat celebrul actor.

Tom Cruise e renumit pentru cascadoriile din filme

De-a lungul ultimilor ani, Tom Cruise a impresionat mereu prin cascadoriile incredibile pe care le-a făcut, în special pentru seria de filme Misiune Imposibilă. Grație acestor riscuri uluitoare, actorul american a devenit tot mai apreciat, după ce imaginea lui fusese șifonată la începutul anilor 2000.

Tom Cruise revine în Top Gun, la 36 de ani de la filmul original

Lansarea mult așteptatului film a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei de coronavirus, inclusiv după ce fusese reprogramată in iunie anul trecut. Ei bine, la finalul lunii mai vom avea ocazia să-l vedem din nou în acțiune pe Tom Cruise în rolul memorabil al aviatorului american Pete Mitchell „Maverick”. 

Filmul  urmează să fie lansat în cinematografele din România pe 27 mai. Printre vedetele din distribuţie se numără Miles Teller, Jennifer Connelly, Monica Barbaro, Val Kilmer, Jon Hamm şi Glen Powel.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Amber Heard jpg
Gabi Bădălău jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (7) jpg
leni klum 2 jpg
cub oana roman png