James Corden renunță la emisiunea „The Late Late Show", după opt ani

Ultima actualizare:

Actorul și prezentatorul de origine britanică James Corden a dat o veste proastă fanilor emisiunii sale „The Late Late Show”. James Corden a anunțat că va renunța ca gazdă a talk-show-ului, începând de anul viitor, după opt ani în care a adus zâmbete telespectatorilor, prin maniera inedită în care a prezentat emisiunea. 

James Corden va renunța la talk-show-ul pe care l-a prezentat șapte ani
James Corden va renunța la talk-show-ul pe care l-a prezentat șapte ani

James Corden a anunțat că decizia este una sigură și că nu se va răzgândi pentru că a fost luată după ce a calculat timp îndelungat dacă este în beneficiul său. Prezentatorul a recunoscut că hotărârea nu a fost luată cu ușurință. 

Cu imensa popularitate a segmentelor precum Carpool Karaoke, James Corden a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de talk-show din America. Datorită succesului său în „The Late, Late Show", James a obținut o serie de roluri în filme de la Hollywood, precum „Into The Woods" sau „The Prom" și a găzduit, de asemenea, premiile Tony.

Citește și: Cei mai bogați prezentatori de televiziune din anul 2021

James Corden, în vârstă de 43 de ani, a luat decizia de a renunța la sfârșitul sezonului opt, în ciuda eforturilor depuse de directorii postului CBS, care au declarat în exclusivitate pentru DailyMail că „au încercat cu disperare să-l determine să se răzgândească". Vedeta și soția, Jules, se gândesc să revină în Marea Britanie, cu cei trei copii ai lor, Max, 11 ani, Carey, șapte ani și Charlotte, patru, dar încă încearcă să organizeze planurile de viitor ale familiei. 

O persoană apropiată a lui James declarat pentru The Sun: „James și Jules abia au avut timp să-și vadă familiile în Marea Britanie în ultimii ani, datorită programului de lucru. Amândoi vor să petreacă mai mult timp alături de părinți și iau în considerare să se întoarcă pentru o perioadă în Marea Britanie".

James Corden a făcut anunțul referitor la plecarea sa, în cea mai recentă ediție a talk-show-ului difuzat de către postul american de televiziune CBS.

„Nu am văzut niciodată show-ul ca destinație finală și nu vreau ca această emisiune să fie forțată a fi binevenită în vreun fel, mereu am vrut să-mi placă s-o fac și cred cu adevărat că peste un an va fi un moment bun pentru a mă muta și a vedea ce altceva pot descoperi",a  declarat prezentatorul. 

Conducerea CBS a încercat din răsputeri să-l convingă să nu renunțe la post 

Conducerea postului CBS a încercat din răsputeri să îl facă pe James Corden să-și revizuiască decizia, dar se pare că argumentele aduse de trustul din SUA nu au reușit să-i schimbe părerea. Președintele și CEO-ul rețelei CBS, George Cheeks, a transmis într-un comunicat, propriul punct de vedere și i-a mulțumit lui James Corden pentru toate momentele de divertisment pe care le-a adus în casele telespectatorilor. 

  „Cu fiecare segment unic de comedie pe care l-a prezentat, James a reimaginat cu adevărat multe elemente ale formatului emisiunii de noapte. Ne-am dori să poată rămâne mai mult timp, dar suntem foarte mândri că a făcut din CBS, casa sa americană și că acest parteneriat se va prelungi cu încă un sezon în The Late Late Show”, au fost cuvintele președintelui George Cheeks. 

Vezi și: Cum arată casa lui Oprah Winfrey

De când s-a mutat în State, James Corden a atras în cercul său de prieteni nume importante din showbiz , inclusiv pe solistul U2, Bono și actorul Sean Penn.  

Când era încă actor, cunoscut în principal pentru rolul său din „The History Boys", James Corden a împărțit un apartament situat deasupra unui magazin de gogoși din Londra cu Dominic Cooper. Astăzi, împarte un conac de 7,3 milioane de lire sterline situat în Brentwood, o suburbie de lux din LA, cu soția sa, Julia, și cei trei copii ai lor.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net