Atenție, vedete la apă! Iată cum fentează canicula starurile de peste Ocean

Căldură mare, monșer! Temperaturile din ultima vreme le-au determinat pe VIP-uri să se retragă la umbră, să fugă în vacanțe exotice sau să iasă la o bălăceală rapidă în piscinele din curțile lor. E atât de cald, încât unele vedete stau în costume de baie toată ziua.

Heidi Klum face dușuri reci ca să se mențină tânără

Heidi Klum făcând duș în curte
Heidi Klum și-a instalat duș în curte (Foto: Instagram)

Heidi Klum (50 de ani) își menține tonusul cu dușuri reci! Fotomodelul de origine germană s-a filmat în timp ce făcea baie în aer liber, îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, de culoare neagră. Cu siguranță a reușit să se răcorească, întrucât le-a spus fanilor ei de pe Instagram că apa a fost foarte rece. Admiratorii ei i-au făcut complimente și i-au spus că arată incredibil de bine.

Selena Gomez (30 de ani) și-a invitat prietenele la ea acasă, acolo unde are o piscină în curte. Nemachiată și îmbrăcată în costum de baie, artista americană s-a fotografiat alături de o amică, după ce s-a bălăcit în apă timp de mai multe ore.

Selena obișnuiește să se relaxeze în curtea ei, atunci când are liber între concerte. Recent, vedeta a dezvăluit că s-a confruntat în ultimii ani cu depresia, după ce boala de care suferă, Lupus, a făcut-o să se îngrașe, iar comentariile primite de la fanii răutăcioși nu au fost tocmai frumoase. Între timp, Selena a slăbit și a început să se simtă din nou bine în pielea ei, iar acum pozează din nou încrezătoare în costum de baie.

Selena Gomez, la piscină îmbrăcată într-un costum de baie întreg, alături de o prietenă
Selena Gomez, la piscină alături de o prietenă (Foto: Instagram)

Kim Kardashian preferă piscină de acasă

Kim Kardashian, în costum de baie lângă piscină
Kim Kardashian adoră să facă baie în piscină (Foto: Instagram)

Și Kim Kardashian (42 de ani) s-a răcorit la piscină. Vedeta și-a etalat bronzul și silueta fără cusur, într-un costum de baie negru. Starul adoră să facă baie în piscină, mai ales în zilele toride de vară, atunci când nici măcar aerul condiționat nu mai face față.

În ultimul an, Kim a slăbit enorm și a fost acuzată că a folosit Ozempic, un medicament antidiabetic pe care vedetele de la Hollywood îl folosesc pentru a scăpa de kilogramele în plus. Cu toate că nu mai are formele de altădată, Kardashian susține că a slăbit în mod natural.

Chris Hemsworth și soția, sărind în apă de pe o barcă
Chris Hemsworth și soția, în vacanță în Spania (Foto: Instagram)

Chris Hemsworth (39 de ani) și-a luat familia și a fugit în Spania. Acolo, actorul din „Thor”, soția lui, Elsa Pataky (47 de ani) și cei trei copii ai lor, gemenii Sasha și Tristan (9 ani) și India (11 ani), s-au plimbat cu iahtul pe mare și s-au bălăcit în apă. Soții Hemsworth au fost fotografiați în timp ce săreau de pe vapor în mare. „Puțină distracție la soare”, în Spania, a scris Chris, pe pagina sa de Instagram. Chris și Elsa sunt căsătoriți de 13 ani și vizitează des meleagurile iberice, întrucât ea s-a născut la Madrid.

Kendall Jenner (27 de ani) abia aștepta să vină vară, pentru a-și etala silueta perfectă. Zilele trecute, manechinul s-a fotografiat pe o barcă, nemachiată și îmbrăcată în costum de baie, gata de o bălăceală bună. Pentru că stă deja de câteva săptămâni bune la soare, Kendall a obținut și un bronz perfect, la care visează multe femei.

Kendall Jenner în costum de baie
Kendall Jenner a ieșit la lac (Foto: Instagram)

Ricky Martin doarme în chiloți

Ricky Martin, în chiloți în pat
Ricky Martin s-a fotografiat în dormitor (Foto: Instagram)

Ricky Martin (51 de ani) a publicat recent o imagine din dormitor, pe pagina sa oficială de Instagram, unde le-a arătat fanilor că doarme în chiloți. Artistul a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că divorțează de soțul său, Jwan Yosef, după șase ani de mariaj și doi copii împreună, Lucia (5 ani) și Renn (4 ani). De când s-a aflat că este din nou singur, fanii au observat că Ricky Martin a început să publice doar imagini sexy cu el, pe rețelele sociale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net