Pătrățele sau burtică, toate femeile pică! Cei mai râvniți bărbați de la Hollywood au făcut furori la plajă

Sexoșii de la Hollywood au fost zilele acestea la plajă în cele mai exclusiviste stațiuni, acolo unde și-au expus cu mândrie mușchii și…burțile! Toate femeile au întors capul după ei și e de înțeles, având în vedere că sunt faimoși și carismatici.

Mark Wahlberg e plin de mușchi, Leo DiCaprio are burtică (Foto: Profimedia)
Mark Wahlberg e plin de mușchi, Leo DiCaprio are burtică (Foto: Profimedia)

Citește și: Mark Wahlberg a dezvăluit care sunt secretele muşchilor săi de oţel

Mark Wahlberg e plin de mușchi

Celebrul actor Mark Wahlberg (51 de ani) și-a început anul cu o vacanță binemeritată în Barbados. Starul de la Hollywood și-a etalat pătrățelele pe plajă, îmbrăcat într-un short de baie colorat. Mark, care are o avere de 400 milioane de dolari, s-a cazat la un resort de cinci stele în celebra stațiune, potrivit tabloidului britanic Daily Mail. N-a evadat singur în acest paradis al celebrităților, ci alături de soția sa, Rhea (44 de ani), și copiii lor, Ella (19 ani), Michael (16 ani), Brendan (14 ani) și Grace (12 ani). Zilele trecute, Familia Wahlberg a sărbătorit intrarea în 2023 pe un iaht de lux. 

Vezi și: Mark Wahlberg, martor la tragedia de pe platoul de filmări. Un membru al echipei a căzut de la peste 9 metri înălţime

Nu e de mirare că arată atât de bine, căci Mark Wahlberg publică des fotografii și videoclipuri cu antrenamentele sale zilnice, pe pagina sa oficială de Instagram. Chiar dacă a trecut de 50 de ani, actorul își dorește să arate la fel de bine ca în tinerețe și chiar reușește! 

Leonardo DiCaprio și-a tras iubită nouă

Leonardo DiCaprio (48 de ani) nu se dezminte! Se pare că cel mai râvnit burlac de la Hollywood și-a găsit o nouă iubită tinerică. El a fost fotografiat pe un iaht din St. Barts (Caraibe), alături de mai mulți prieteni și de manechinul Victoria Lamas (23 de ani), despre care se crede că este noua lui cucerire. Actorul american, care are o avere de 300 milioane de dolari, nu e la fel de musculos precum rivalii săi din industrie, însă acest lucru nu îl face să fie mai puțin dorit de femei. El și-a afișat burtica într-o pereche de pantaloni de baie albaștri, în timp ce s-a bălăcit în Marea Caraibelor, alături de amicii săi.

Iată și: Leonardo DiCaprio, pălmuit 12 ore de o actriță. „A fost o noapte sălbatică”

Chris Hemsworth, cu familia în Fiji

Chris și Elsa (Foto: Instagram)
Chris și Elsa (Foto: Instagram)

Chris Hemsworth (39 de ani), soția lui, Elsa Pataky (46 de ani), și copiii lor au fost de curând într-o vacanță de vis în Fiji, unde au cheltuit 30.000 de dolari pe săptămână. Au petrecut sărbătorile de iarnă acolo, iar Elsa a avut grijă să publice numeroase fotografii cu celebrul ei soț, cunoscut mai ales ca musculosul Thor, din universul Marvel. Hemsworth, care are o avere de 130 de milioane de dolari,  se află într-o formă de zile mari. La fel putem spune și despre superba lui soție, care deși se apropie de 50 de ani, are o siluetă fără cusur.

Hemsworth s-a retras de curând din actorie, după ce a aflat că riscă să dezvolte Alzheimer. El a decis să petreacă mai mult timp cu frumoasa lui familie și să nu se mai gândească la muncă.

Te-ar putea interesa și: Uite cum îl îngraşă pe puternicul Thor

Rita Ora se bronzează în Caraibe

Rita Ora e în vacanță (Foto: Instagram)
Rita Ora e în vacanță (Foto: Instagram)

Rita Ora (32 de ani) se află în prezent în vacanță, în St Barts, din Marea Caraibelor. Artista britanică s-a fotografiat într-un bikini minuscul, care i-a scos în evidență abdomenul tonifiat. Rita ora, care are o avere de 30 milioane de dolari, a completat look-ul cu o cămață colorată, o pereche de ochelari de soare în formă de fluture și și-a legat părul cu o eșarfă de mătase maro.

WOWRita Ora a făcut senzație la MTV EMA! Iată cum s-a îmbrăcat

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net