Leonardo DiCaprio, pălmuit 12 ore de o actriță. „A fost o noapte sălbatică”

O actriță a dezvăluit că l-a pălmuit pe Leonardo Di Caprio timp de 12 ore. Cunoscută din „How I met your mother" și „Palm Springs", vedeta Cristin Milioti a vorbit recent despre experiența inedită trăită alături de celebrul Leonardo DiCaprio! Se pare că „lupul de pe Wall Street" a fost pălmuit „ca naiba” într-o „noapte sălbatică”.

1 dicaprio jpg jpeg
O actriță a dezvăluit că l-a pălmuit pe Leonardo Di Caprio timp de 12 ore

Într-o apariție răvășitoare, simpatica actriță a explicat, printre altele, că lumea filmului e prea obsedată de remake-uri și nostalgie. Dar cele mai interesante momente ale interviului au venit în secunda în care Cristin Milioti a dezvăluit o poveste surprinzătoare despre faimosul Leonardo DiCaprio.

Poate te interesează care sunt: Cei mai bine plătiți actori în 2022! Tom Cruise, Brad Pitt și DiCaprio și-au mărit considerabil averea

Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale filmului „The Wolf of Wall Street”. Pelicula, una colosală și cu un superstar în rol principal, a înfricoșat-o pe actrița care la acea vreme avea doar 27 de ani. 

„Mi-am petrecut o mare parte din acea experiență îngrozită să nu cumva să fac vreo încurcătură. Nu am fost niciodată pe un platou de filmare atât de mare. A fost o experiență unică în viață. Mi-aș fi dorit să o fi savurat mai mult și să fiu mai dezinvoltă. Dar dacă aș fi făcut asta, aș fi leșinat", a povestit, plină de șarm, celebra actriță din How I met your Mother, conform The Independent.

Cum a ajuns Leonardo DiCaprio să fie pălmuit timp de 12 ore?

Actrița a avut „șansa” să-l pălmuiscă pe mult râvnitul star de la Hollywood cu ocazia unei scene importante din film, când personajul intrepretat de Cristin Milioti răbufnește după ce descoperă că soțul ei o înșeală.

Vezi și: Halle Berry dezvăluie abia acum secretul costumului de baie super sexy din James Bond. «Mi-a înghețat fundul»

„A fost o noapte sălbatică. Am filmat de la ora 20:00 până la 8:00 dimineața. Am refăcut această scenă în continuu", a precizat actrița, care a fost apoi întrebată dacă i-a dat vreo palmă din greșeală lui DiCaprio.

„Am făcut-o de mai multe ori. L-am pălmut ca naiba timp de 12 ore. Întotdeauna am avut un atașament real față de acea scenă, pentru că ajungi să vezi acest personaj care ajunge să se elibereze după ce și-a înghițit sentimentele pentru o lungă perioadă”, a relatat simpatica actriță în vârstă de 36 de ani.

Află: Secretul lui Tom Cruise, dezvăluit de un actor celebru! „El va nega categoric acest lucru”

Celebra scenă a fost filmată în fața în fața clădirii Trump Tower, unde și-a făcut apariția și fostul președinte al Americii, Donald Trump. „A venit pe platourile de filmare și a fost un bufon”, a declarat Cristin Milioti, celebră pentru rolul ei din serialul How I met your mother.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
cub laura cosoi png
image png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
untold jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   las fierbinti copy jpg
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg