Secretul lui Tom Cruise, dezvăluit de un actor celebru! „El va nega categoric acest lucru”

Ultima actualizare:

Un actor celebru britanic a dezvăluit ce face Tom Cruise la filmări pentru a-și păstra autoritatea pe platourile de filmare. Detaliul din comportamentul superstarului este absolut surprinzător.

Simpaticul actor Simon Pegg a fost coleg cu Tom Cruise în toate „misiunile imposibile”. Cei doi au început să lege o prietenie în ultimii 15 ani, mai ales după ce starul din Top Gun l-a ajutat pe Simon să scape de dependența de alcool.

Cunoscut drept o legendă în lumea filmului, Tom Cruise continuă să fie un personaj foarte enigmatic. Recent, actorul Simon Pegg a dezvăluit o latură bizară a vedetei de la Hollywood.

Conform acestuia, Tom Cruise refuză să accepte responsabilitatea pentru orice greșeală și folosește o tactică pentru a-și menține autoritatea pe platourile de filmare.

Tom Cruise, dat de gol de un coleg de breaslă! De ce refuză vedeta din Top Gun să-și asume responsabilitatea pentru greșeli

Simon Pegg, în vârstă de 52 de ani, a explicat cum starul de cinema de la Hollywood, în vârstă de 59 de ani, „neagă categoric" orice greșeală pe care o comite. Mai mult, Tom Cruise nu își va cere scuze nici măcar când este evident că a greșit.

„Dacă ceva nu merge bine și este vina lui, el va nega categoric acest lucru. Și apoi, dacă cineva îl corectează, în loc să-i spună scuze, îmi face mie cu ochiul”, a precizat actorul britanic pentru publicția Times, citată de The Daily Mail.

„El își menține autoritatea prin faptul că nu este niciodată de vină pentru nimic”, a adăugat actorul din filme precum „Hot Fuzz”, „Misiune Imposibilă” sau „Hector and the search for happiness”.

Tom Cruise refuză să-și ceară scuze la filmări pentru a-și menține autoritatea

În același interviu, Simon Pegg a vorbit despre faptul că el se poate strecura neobservat prin mulțime de cele mai multe ori, în timp ce Tom Cruise e asaltat de fani. Britanicul a povestit un episod petrecut la fimări în Casablanca, unde sute de fani au înceut să bată cu palma în fereastra mașinii în care se afla alături de starul de la Hollywood.

„Aș fi atât de stresat, dar el este foarte ok cu presiunea de a fi celebru. El înțelege că acesta este prețul pe care trebuie să-l plătească pentru statutul pe care-l are. E poate singurul star de cinema rămas”, a precizat Simon Pegg, colegul lui Tom Cruise din seria Misiune Imposibilă.

Următoarea parte a fascinantului film de acțiune urmează să fie lansată în vara anului 2023. Pentru moment, Tom Cruise se bucură de succesul enorm pe care l-a înregistrat cu pelicula Tom Gun: Maverick.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net