De ce n-a vrut Tom Cruise să joace în Top Gun? Regizorul a avut 30 de minute pentru a-l convinge

Ultima actualizare:

Regizorul Joseph Kosinski a avut la dispoziție o jumătate de oră pentru a-l convinge pe Tom Cruise să facă parte din distribuția filmului Top Gun: Maverick, continuarea cunoscutei pelicule din 1986.

Regizorul în vârstă de 48 de ani a fost desemnat de celebrul producător Jerry Bruckheimer să relanseze filmul care a făcut furori în anii '80 în SUA. Joseph Kosinski a fost trimis apoi să-i prezinte lui Tom Cruise proiectul. Regizorul nu avea însă nicio o idee că actorul se afla în Franța la acea vreme, unde filma a șaptea parte a francizei Misiune Imposibilă.

Kosinki a povestit, într-o discuție cu Polygon, faptul că a avut la dispoziție doar 30 de minute pentru a discuta cu celebrul actor. Mai mult, acesta se pare că nu-și dorea deloc să joace într-un nou Top Gun și nu era prea încântat de o continuare a peliculei de acum 36 de ani.

„Am zburat la Paris, unde Tom filma Misiune Imposibilă. Am avut aproximativ o jumătate de oră din timpul său între filmări pentru a-i prezenta această peliculă, iar când am ajuns acolo, am descoperit că Tom chiar nu voia să facă un alt Top Gun”, a povestit regizorul filmului.

 „A fost unul dintre acele momente ca regizor, se întâmplă în fiecare film, în care ești la fața locului și trebuie să argumentezi de ce ar trebui făcut. Am avut 30 de minute la dispoziție”, a adăugat Joseph Kosinski, potrivit uk.style.yahoo.com.

Cum a fost găsit numele filmului Top Gun: Maverick? Prima parte a peliculei cu Tom Cruise a avut premiera în 1986

„Găsisem titlul, care cred că a rezumat totul. Nu îl vom numi Top Gun 2, îl vom numi Top Gun: Maverick. Este un film despre personaje, nu doar o peliculă de acțiune”, a declarat regizorul Joseph Kosinski în momentul în care a fost întrebat cum a ales numele filmului.

Joseph Kosinski și Tom Cruise au mai lucrat împreună în urmă cu zece ani, când au filmat SF-ul Oblivion. Acela a fost primul lungmetraj din cariera regizorului. De atunci a mai făcut un singur film - Only The Brave, cu Josh Brolin și Jeff Bridges.

Top Gun a stabilit un record la box office pentru Tom Cruise 

Continuarea peliculei din 1986 a dat lovitura la box office, depășind toate așteptările posibile. Filmul Top Gun: Maverick s-a transformat instant într-un blockbuster, strângând în primele zile mai multe milioane de dolari decât orice premieră din lunga carieră a starului de la Hollywood.

Noul film al lui Tom Cruise a reușit să câștige 153 de milioane de dolari în weekend-ul precedent. Totalul reprezintă doar sumele strânse în cinematografele din SUA.

Top Gun se bucură de o popularitate uriașă și în România. A fost cel mai vizionat film de săptămâna trecută, peste 57.000 de spectatori cumpărând bilete pentru a-l vedea în acțiune pe Tom Cruise.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net