Vestea zilei în lumea vedetelor! Ricky Martin și Jwan Yosef divorțează! Mesajul care a întristat mii de fani

Ultima actualizare:

Ricky Martin și Jwan Yosef au decis să divorțeze după 6 ani de căsnicie! Mesajul care a întristat mii de fani. 

Ricky MArtin și Jwan Yosef divorțează!
Ricky MArtin și Jwan Yosef divorțează!

Ricky Martin și Jwan Yosef divorțează!

Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri și onorând ceea ce am trăit ca și cuplu în toți acești ani minunați", au declarat superstarul portorican și artistul siriano-suedez, pentru PEOPLE, într-o declarație comună.

Cea mai mare dorință a noastră acum este să continuăm să avem o dinamică familială sănătoasă și o relație centrată pe pace și prietenie pentru a continua creșterea comună a copiilor noștri, păstrând respectul și dragostea pe care o avem unul pentru celălalt", a mai spus cuplul pentru aceeași publicație.

Un mesaj asemănător a transmis cântărețul portorican și pe rețelele de socializare. Într-o postare pe Instagram artistul a ținut să mulțumească fanilor pentru sprijinul pe care l-au acordat cuplului de-a lungul timpului: „Ca întotdeauna, vă mulțumim pentru toată dragostea și sprijinul pe care le-am primit de-a lungul căsniciei noastre. Suntem uniți pentru a cultiva acest nou capitol al vieții noastre".

Cum s-au cunoscut Ricky Martin și Jwan Yosef

Ricky Martin (51 de ani) și Jwan Yosef  (38 de ani) s-au cunoscut în 2015 chiar pe Instagram. Ulterior, după jumătate de an s-au întâlnit prima dată la Londra, iar din acel punct a început povestea lor de dragoste care a evoluat cu pași rapizi. La scurt timp, relația lor a devenit oficială și a intrat în atenția publicului în 2016 când cei doi s-au afișat împreună la Gala amFAR Inspiration. Tot în acel an și-au anunțat și logondă, însă nunta au făcut abia în 2018. 

Într-o emisiunea cu Ellen DeGeneres Ricky a povestit momentul în care l-a cerut pe Jwan în căsătorie: „În loc să spun: <<Vrei să te căsătorești cu mine?>>, am spus: <<Ți-am luat ceva>>. Am spus: <<Vreau să-mi petrec viața cu tine>>. Iar el a întrebat: <<Care este întrebarea?>>. [I-am spus] <<Vrei să te căsătorești cu mine?>>". Mai mult decât atât, cântărețul a recunoscut că s-a îndrăgostit de Jwan la prima vedere. Acesta este pictor și artist conceptual, iar de-a lungul timpului a câștigat mai multe premii. 

Cele două celebrități au împreună doi copii, pe Lucia, în vârstă de 5 ani și pe Ren, în vârstă de 4 ani. Ricky Martin îi mai are și pe gemenii Matteo și Valentino în vârstă de 15 ani, de care artistul a spus că se va singur de ei. Până acum cei doi părinți au fost foarte preocupați de educația copiilor lor, nu degeaba au ținut din tot dinadinsul ca cei mici să învețe cât mai multe limbi, având în vedere că ei sunt poligloți. Pe lângă engleză, copii au învățat spaniolă, franceză, dar și arabă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net