Ricky Martin, noi acuzații de agresiune sexuală. Cine se află în spatele plângerilor

Imaginea lui Ricky Martin primește lovitură după lovitură, iar artistul are de suferit! Conform celor mai noi informații, artistul este ținta unor acuzații de agresiune sexuală! 

image
Imaginea lui Ricky Martin primește lovitură după lovitură

Ricky Martin este acuzat de agresiune sexuală. Plângerea a fost depusă la finalul săptămânii trecute, la scurt timp după ce artistul și-a dat în judecată propriul nepot care a declarat public că ar fi fost abuzat sexual de către îndrăgitul artist. Ricky Martin dorește despăgubiri financiare considerabile din partea nepotului pe care îl consideră vinovat pentru lovitura de imagine gravă pe care a primit-o. 

Citește și: Ricky Martin, proces de 20 de milioane de dolari împotriva propriului nepot 

Nu se cunosc detaliile plângerii din cauza naturii lor sensibile, însă cel mai recent dosar în care apare numele lui Ricky Martin a fost confirmat, în mod oficial, de către purtătorul de cuvânt al poliției din San Juan. Se pare că tot nepotul artistului este cel care l-a dat în judecată, în încercarea de a demonstra că spusele sale sunt cât se poate de adevărate.

Reprezentanții lui Ricky Martin neagă acuzațiile 

Reprezentanții lui Ricky Martin neagă cu vehemență acuzațiile și încearcă să-l pună pe star într-o lumină pozitivă, lipsită de vinovăție. 

„Aceste afirmații sunt extrem de ofensatoare și nu au legătură cu realitatea. Când acest bărbat a făcut anterior acuzații similare, cazul său legal a trebuit să fie retras – nu în ultimul rând pentru că el însuși a recunoscut sub jurământ că Ricky Martin nu l-a agresat niciodată”, au declarat reprezentanții lui Ricky Martin.

Vezi și: Ricky Martin, acuzat de violență domestică și incest! 

Cântărețul, care are o avere de 130 de milioane de dolari, a intentat procesul împotriva nepotului său la începutul lunii septembrie, la o instanță din San Juan, Puerto Rico.

Martin spune că nepotul a continuat să-l hărțuiască, în încercarea de a obține bani de la el. „Cazul de față este despre un artist de renume mondial, care este persecutat, hărțuit, urmărit și șantajat de o persoană neadaptată, al cărei interes este să obțină un beneficiu economic sau, în caz contrar, își va continua acțiunea de a distruge reputația și integritatea artistului”, se arată în documentele depuse în instanță, citate de Daily Mail.  

Sursă foto: Gettyimages

Citește mai multe despre acuzațiile care i se aduc lui Ricky Martin pe OK!Magazine România!  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
bani falsi sursa igpr
reghe corina caciuc jpeg
cub reghecamf bătaie png
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
manifestatii pro rusia serbia
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg