Ricky Martin, vizat de un ordin de protecție, în urma unui presupus abuz casnic

Ricky Martin, 50 de ani, este în centrul unui presupus scandal conjugal, în Puerto Rico, unde o instanță a emis un ordin de protecție ce îl vizează.

stanga
dreapta
Ricky Martin sexy la plajă (6) jpg
1 ricky martin jpg jpeg
3 ricky martin sarut cu sotul 2 jpg jpeg

Informațiile sunt încă „în ceață”, fiind protejată identitatea presupusei victime. Cert este că cineva l-a reclamat pe artistul latino în fața unei instanțe și nu la Poliție, obținând, astfel, un ordin de protecție, relatează TMZ.com

Presupusă relație, încheiată în urmă cu două luni

Sursa citată a consultat mai multe relatări, din Puerto Rico, în care se arată că ar fi vorba de violență casnică, însă persoana care a reclamat acest lucru nu ar fi soțul lui Ricky Martin, Jwan Yosef.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 5 ani și sunt părinții a patru copii. Conform relatărilor care îl vizează pe Ricky Martin, reclamantul a susținut că era într-o relație de 7 luni cu cel acuzat. S-ar fi despărțit în urmă cu 2 luni, însă presupusa victimă l-ar mai fi căutat pe Ricky Martin pe acasă și ar fi încercat să îl sune.

Citește și: Ricky Martin, de nerecunoscut

Reclamantul ar fi declarat că, după ce a încercat să îl viziteze pe starul din Puerto Rico acasă, nu se simte în siguranță. Cert este că instanța a înregistrat plângerea, a emis un ordin de protecție, pe baza unor probe prezentate, și a stabilit o înfățișare pe 21 iulie.

Acuzațiile îndreptate împotriva clientului nostru, Ricky Martin, care au dus la emiterea unui ordin de protecție, sunt complet false și inventate. Suntem încrezători că atunci când vom prezenta adevăratele dovezi, numele clientului nostru, Ricky Martin, va fi  reabilitat”, a declarat un reprezentant al cântărețului, pentru TMZ.com

Poliția nu a reușit să îl găsească pe Ricky Martin

Totuși, cu un ordin de protecție emis, Ricky Martin va trebui să fie atent să nu ajungă în preajma persoanei care a reclamat și să nu încercă să comunice cu aceasta.

Sâmbătă, 2 iulie, Poliția din Puerto Rico a declarat că nu a reușit să îl găsească pe Ricky Martin pentru a-i înmâna citația. 

Citește și: Ricky Martin: "Mi-ar plăcea ca şi copiii mei să fie gay când vor creşte"

Cum artistul deține o multitudine de proprietăți, este posibil ca acesta să fi dorit să nu se știe unde se află, tocmai pentru ca scandalul să nu escaladeze, mai ales că Ricky Martin are un proces, deja, cu fosta lui manageră.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
tragedie cobadin jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
image
image
image
image
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
David Beckham
kanye kim pete jpg