Secretele lui Enrique Iglesias! Cum a scăpat de cârcei și problemele musculare artistul de 46 de ani?

Ultima actualizare:

    Enrique Iglesias a făcut senzație în timpul concertului din Miamifoto: Instagram
Enrique Iglesias a făcut senzație în timpul concertului din Miamifoto: Instagram

Enrique Iglesias a recunoscut că la 46 de ani nu mai are aceeași energie și putere ca la începutul carierei lui! La începutul turneului său alături de Ricky Martin și Sebastian Yatra, Enrique s-a plâns că i se puneau cârcei pe scenă și abia se putea mișca după ce a lenevit în perioada pandemiei. Revenirea i-a fost foarte grea, dar a reușit în cele din urmă să revină la forma fizică de altă dată. Iată-i secretele!

Enrique Iglesias, în vârstă de 46 de ani a dezvăluit că s-a antrenat alături de iubita lui Anna Kournikova pentru a reveni la forma fizică de altă dată. Starul a susținut un concert în urmă cu două zile la Miami, în fața a peste 10.000 de spectatori și a șocat pentru că timp de aproape două ore a dansat în continuu. Fanii l-au întrebat care îi sunt secretele și Enrique a răspuns simplu că respectă cinci reguli de aur.

Iată cele cinci reguli pe care le respectă cu sfințenie Enrique!

1. Nu e preocupat de felul cum arată, ci de performanța de care e capabil corpul său.

2. Nu face deloc exerciții cardio, ci trage de fiare cu greutăți medii și face gimnastică de relaxare din două în două zile.

3. Respectă programul de fitness făcut de Kournikova și se antrenează de patru ori pe săptămână și mănâncă cinci mese pe zi.

4. Doarme în medie 7 ore pe noapte și se trezește constant înainte de ora 8.00.

5. În fiecare după-amiază  și-a programat o ședință de dans în compania coregrafului și a dansatorilor profesioniști.


    Mulțimea a uitat de pandemie și a fost în delir, animată de artistul care a dansat fără oprire timp de două orefoto: Instagram
Mulțimea a uitat de pandemie și a fost în delir, animată de artistul care a dansat fără oprire timp de două orefoto: Instagram

Citește și:

Enrique Iglesias vrea să se pensioneze la 46 de ani

Enrique Iglesias a plecat în ultimul turneu din carieră! Cântărețul vrea să se retragă la finele lui

Pandemia de COVID-19 l-a apropiat enorm de familie

Enrique a profitat că în 2020 nu a mai avut parte de concerte şi s-a dedicat întru totul familiei, jucându-se ore în şir cu Mary, în vârstă de un an, şi gemenii Lucy şi Nicholas, de 3 ani. În februarie 2020, când a venit pe lume micuţa Mary (n.r. poreclită ”Masha”) Anna Kournikova, 40 de ani, a recunoscut că naşterea le-a umplut sufletele de fericire şi vor să îşi dedice integral energia creşterii celor trei copii. Înainte de a pleca în turneu el a punctat că are gânduri serioase să se pensioneze prematur.

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net