Ricky Martin a prezentat-o lumii pe fiica lui. "E cadoul vieții!"

image
Ricky Martin ne-a prezentat-o pe micuța Lucia

Solistul portorican a așteptat un moment special pentru a anunța ultimele noutăți din viața lui. Chiar în noaptea dintre ani, Ricky Martin a scris pe Instagram că are o fetiță și le-a prezentat fanilor și o fotografie, în care copila se vede parțial.

Cântăreţul în vârstă de 47 de ani a dezvăluit și numele fetiței: Lucia. „Suntem emoţionaţi să anunţăm că am devenit părinţii unei fetiţe frumoase şi sănătoase, Lucía Martin-Yosef. Au fost o aniversare (n.r. artistul e născut pe 24 decembrie) şi un Crăciun, fără îndoială, unice în viaţa noastră. Fraţii ei, eu şi Jwan suntem complet îndrăgostiţi de ea şi recunoscători că putem începe 2019 cu cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi, cadoul vieţii”, a scris artistul pe Instagram.

image
Ricky Martin ne-a prezentat-o pe micuța LuciaFoto: Instagram

Ricky Martin, care în 2010 a anunţat în public că este homosexual, a devenit tată de gemeni în 2008. Fiii lui, Matteo şi Valentino, s-au născut cu ajutorul unei mame surogat și mai mult ca sigur că și în cayul fetiței este vorba despre aceeași procedură. În ianuarie 2018, Ricky Martin a anunţat că s-a căsătorit cu artistul siriano-suedez Jwan Yosef.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub larisa iordache png
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
avion american F-16 foto us air force
Alertă Rosia Montana baraj Taul Mare
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png