Ricky Martin a prezentat-o lumii pe fiica lui. "E cadoul vieții!"

Ultima actualizare:
Ricky Martin ne-a prezentat-o pe micuța Lucia
Ricky Martin ne-a prezentat-o pe micuța Lucia

Solistul portorican a așteptat un moment special pentru a anunța ultimele noutăți din viața lui. Chiar în noaptea dintre ani, Ricky Martin a scris pe Instagram că are o fetiță și le-a prezentat fanilor și o fotografie, în care copila se vede parțial.

Cântăreţul în vârstă de 47 de ani a dezvăluit și numele fetiței: Lucia. „Suntem emoţionaţi să anunţăm că am devenit părinţii unei fetiţe frumoase şi sănătoase, Lucía Martin-Yosef. Au fost o aniversare (n.r. artistul e născut pe 24 decembrie) şi un Crăciun, fără îndoială, unice în viaţa noastră. Fraţii ei, eu şi Jwan suntem complet îndrăgostiţi de ea şi recunoscători că putem începe 2019 cu cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi, cadoul vieţii”, a scris artistul pe Instagram.


    Ricky Martin ne-a prezentat-o pe micuța LuciaFoto: Instagram
Ricky Martin ne-a prezentat-o pe micuța LuciaFoto: Instagram

Ricky Martin, care în 2010 a anunţat în public că este homosexual, a devenit tată de gemeni în 2008. Fiii lui, Matteo şi Valentino, s-au născut cu ajutorul unei mame surogat și mai mult ca sigur că și în cayul fetiței este vorba despre aceeași procedură. În ianuarie 2018, Ricky Martin a anunţat că s-a căsătorit cu artistul siriano-suedez Jwan Yosef.

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net