De-a dreptul ”Livin La Vida Loca”: Ricky Martin vrea nuntă de patru nopți și patru zile

Ultima actualizare:

    Ricky Martin și Jwan Yosef formează un cuplu fericit din 2016foto: Profimedia
Ricky Martin și Jwan Yosef formează un cuplu fericit din 2016foto: Profimedia

Ricky Martin, de 48 de ani, vrea o nuntă de patru zile și patru nopți cu soțul său, Jwan Yosef. Artistul, care are patru copii: Renn, Lucia și gemenii de 11 ani, Matteo și Valentino, a declarat că vrea să marcheze acest eveniment special la un club privat din Los Angeles, la care să participe toți prietenii și familiile. Ei sunt cununați civil din 2018, dar nu au apucat să organizeze petrecerea așa că lucrează la organizarea evenimentului pentru vara aceasta.

Ricky Martin l-a cunoscut actualul soţ prin intermediul reţelelor de socializare. Pictorul Jwan Yosef l-a cucerit din prima pe Ricky Martin și iată că anul acesta au bifat doi ani de căsnicie. Într-un interviu acordat recent, Martin, în vârstă de 48 de ani, a povestit că vrea să ”organizeze o nuntă de patru nopți și patru zile în cursul acestei veri” pentru a marca așa cum se cuvine ”povestea unică de dragoste pe care o trăiește alături de Jwan Yousef”. ”La petrecere vor fi prezenți și copiii noștri Renn de aproape doi ani și Lucia de un anișor, dar și gemenii de 11 ani Matteo și Valentino”. Dezvăluirea a avut loc în timpul emisiunii ”Ventaneando” de la o televiziune mexicană.

Citește și:

Ricky Martin și-a revoltat fanii cu o simplă declarație. Ce a spus artistul

Ricky Martin a prezentat-o lumii pe fiica lui. "E cadoul vieții!"

Ricky Martin, cununat în 2018, face nunta în 2020

”Am discutat cu Jwan și vrem amândoi o petrecere mare cu mulți invitați. Cel puțin 200 de prieteni vor fi alături de noi. Nunta va dura patru zile și patru nopți”, a spus cântărețul de 48 de ani. Ricky Martin și-a cunoscut soțul în 2016, în noiembrie același an s-au logodit. De când l-a cunoscut pe Jwan, Ricky a simțit că el este alesul și că vrea să îl ia de bărbat. De-a lungul timpului artistul nu s-a sfiit deloc să recunoască în gura mare că actualul lui soț este iubirea vieții lui. Ricky are o avere estimată la 120 de milioane de dolari și nu va face economie în organizarea evenimentului.

Rocky Martin și soțul lui vor o petrecere de nuntă de patru nopți cu sute de invitați
Rocky Martin și soțul lui vor o petrecere de nuntă de patru nopți cu sute de invitați

Ricky Martin a recunoscut că e homosexual în 2010

Ricky Martin şi-a început cariera cu trupa „Menudo” în urmă cu mai bine de trei decenii, iar în 1998 primea premiul Grammy pentru cea mai bună interpretare pop-latino a piesei „Come back”. Ricky şi-a ascuns homosexualitatea ani de zile, dar în 2010 a recunoscut că se iubește de ani buni cu un antrenor de fitness. În 2016 l-a cunoscut pe Jwan Yosef, în 2018 s-au căsătorit civil și în 2020 vor să facă nuntă mare cu peste 200 de invitați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net