Ricky Martin, proces de 20 de milioane $ împotriva nepotului care l-a acuzat de incest

Ultima actualizare:

Ricky Martin (50 de ani) i-a intentat proces de 20 de milioane de dolari nepotului care l-a acuzat de agresiune sexuală și incest.

Ricky Martin susține că a fost șantajat de nepotul său
Ricky Martin susține că a fost șantajat de nepotul său

Foto: Getty Images

Citește și: Cum şi-a dat seama Ricky Martin că iubeşte bărbaţii. Prima dată s-a îndrăgostit de o legendă de la Hollywood

Starul latino susține că a pierdut mai multe contracte de milioane de dolari din cauza acuzațiilor false pe care i le-a adus acesta și că familia sa nu se mai simte în siguranță de când a început scandalul.

Vezi și: Ricky Martin şi Jwan Yosef, iubire pătimaşă. Cum a început povestea dintre ei

Cântărețul, care are o avere de 130 de milioane de dolari, a intentat procesul miercuri, la o instanță din San Juan, Puerto Rico, împotriva nepotului său Dennis Yadiel Sanchez (21 de ani). Martin spune că Sanchez a continuat să-l hărțuiască, în încercarea de a obține bani de la el. „Cazul de față este despre un artist de renume mondial, care este persecutat, hărțuit, urmărit și șantajat de o persoană neadaptată, al cărei interes este să obțină un beneficiu economic sau, în caz contrar, își va continua acțiunea de a distruge reputația și integritatea artistului”, se arată în documentele depuse în instanță, citate de Daily Mail.

Te-ar putea interesa și: Ricky Martin a prezentat-o lumii pe fiica lui. "E cadoul vieții!"

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net