Imagini cutremurătoare: Irinel Columbeanu a ajuns la azil! Și tatăl său și-a dus aici ultimii ani: „Asta am căutat”

Irinel Columbeanu a decis să meargă la același azil unde a fost și tatăl său! Fostul milionar s-a hotărât să ia această decizie radicală la numai 66 de ani, însă, spune el, se simte mai liniștit. Acum, el speră că fiica sa va decide să îi facă o vizită.

Irinel Columbeanu a ajuns la azil / Sursă foto: captură Youtube
Irinel Columbeanu a ajuns la azil / Sursă foto: captură Youtube

Irinel Columbeanu a surprins întreaga țară, cu o decizie la care nu se aștepta nimeni! Fostul milionar s-a hotărât să se mute la azil! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la fanatik.ro, el se află acum la același centru unde a locuit atât tatăl său, în ultima perioadă a vieții, cât și Zina Dumitrescu. Se pare că faimosul afacerist nu regretă decizia luată și spune că se simte foarte liniștit în noua sa reședință.

Irinel Columbeanu se află deja de 11 zile la centrul unde a locuit și tatăl său, iar deși mutarea sa este una recentă, fostul milionar a fost deja vizitat de o persoană dragă din trecutul său. Este vorba despre fosta sa iubită, Oana. Cei doi s-au despărțit în anul 2020, iar între milionar și fosta sa iubită era o diferență de vârstă de 40 de ani. Mai mult decât atât, se pare că Irinel Columbeanu a vorbit și cu fiica sa, Irina, cât și cu Monica Gabor, cărora le-a spus ce decizie a luat.

Irinel Columbeanu s-a mutat la azil

Centrul la care s-a mutat Irinel Columbeanu se numește Fundația Sfântul Ioan, iar milionarul spune că se simte foarte liniștit în noua sa reședință. „Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat”, a declarat fostul milionar în timpul unei apariții la emisiunea online „Fiță cu Adiță”.

În ciuda faptului că, de curând, fostul afacerist spunea că ar fi interesat de o nouă relație, se pare că, în cele din urmă, el a ales o cu totul altă cale. Iar centrul la care stă acum nu îi este deloc străin! Chiar la intrarea în acest azil există poze cu Ion Columbeanu, regretatul tată al fostului milionar. Acesta și-a petrecut ultimii ani din viață în acest centru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
protest INQUAM Photos  jpg
image
image
image
image
image
image
Horatiu Malaele png
banner ⁠Silvia Launeanu png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
banner francisca Tj Miles png
casa adela popescu colaj jpg
nin dobrev jpeg
banner Rica Raducanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net