Leo Messi, înapoi la Barcelona? Culisele mutării pe Camp Nou

Ultima actualizare:

Posibilitatea ca Lionel Messi să revină la FC Barcelona este mai aproape de realitate, decât se credea. Presa spaniolă notează că jucătorul de 36 de ani ar putea fi împrumutat la gruparea de pe Camp Nou, în prima „fereastră” de mercato de la fotbal, la începutul anului viitor.

Leo Messi ar putea juca din nou la FC Barcelona (FOTO: Getty Images)
Leo Messi ar putea juca din nou la FC Barcelona (FOTO: Getty Images)

Totul ar depinde de ce reușește Inter Miami în campionat: dacă formația americană nu s-ar califica în play-off-ul Major League Soccer, atunci o mutare la FC Barcelona ar fi foarte posibilă, susțin cei de la sport.es. Dat fiind faptul că Inter Miami ocupă abia locul 14 din 15 în Conferința de Est, șansele să prindă, totuși, play-off-ul, sunt minime. Formația patronată de David Beckham are 33 de puncte, fiind la cinci „lungimi” de ultimul loc calificabil și mai având de disputat doar trei meciuri, în sezonul regulat. 

David Beckham și Thierry Henry, precedentele care „încurajează” scenariul 

Vestea ar bucura suflarea fanilor blaugrana, iar scenariul e veridic, dat fiind precedentul creat chiar de David Beckham, care a fost împrumutat de LA Galaxy la Milan, în ianuarie 2009 și, apoi, în ianuarie 2010, câte jumătate de sezon. Totodată, Thierry Henry s-a transferat de la New York Red Bulls la Arsenal Londra, în ianuarie 2012, sub aceeași formulă, tot spre finalul carierei.
Deocamdată, Leo Messi se concentrează pe starea sa medicală, accidentările dându-i bătăi de cap. Fără el pe teren, echipa din Florida nu a mai câștigat niciun meci în MLS și a pierdut și finala US Open Cup, 1-2 cu Houston Dynamo. În campionatul intern, abia a adunat două puncte, în ultimele trei etape și, dat fiind că argentinianul nu are un termen de revenire pe teren, situația nu e ideală. Indiferent dacă împrumutul se va realiza sau nu, o eventuală reapariție în tricoul lui FC Barcelona e foarte vehiculată, în contextul meciului de retragere a lui Leo Messi, când acesta va fi stabilit. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net