Ce a scris presa internațională de Kovács, după eșecul lui PSG în Liga Campionilor

Ultima actualizare:

Newcastle United a făcut instrucție cu Paris Saint-Germain, englezii învingând categoric campioana Franței, miercuri, cu 4-1, într-un meci contând pentru etapa secundă a grupelor din Liga Campionilor. 

István Kovács, delegat în grupele Ligii Campionilor (FOTO: Getty Images)
István Kovács, delegat în grupele Ligii Campionilor (FOTO: Getty Images)

Delegat la această partidă, István Kovács a fost un subiect la ordinea zilei în presa internațională, jurnaliștii analizând prestația arbitrului român de fotbal. Ziarele de dincolo de graniță au adus în discuție faza din minutul 39, în care inițial s-a acordat offisde, iar după intervenția VAR a fost validat, totuși, golul lui Dan Burn, reușit pentru Newcastle United.
„Un henț comis de Lascelles a fost suspectat, în punctul culminant al acțiunii, dar nu a fost luat în considerare de domnul Kovács. Și nici Guimarães nu a fost în ofsaid, care a fost acoperit de Marquinhos!”, au notat cei de la „L'Équipe”.

Newcastle United, lider în grupa sa de Liga Campionilor

„A venit al doilea gol pentru Newcastle, chiar înainte de pauză, dar s-a jucat într-un mod bizar, deoarece a fost o altă situație inspirată de VAR. Totul a provenit din nou de la Almirón de pe dreapta, când a câștigat o lovitură liberă în duel cu Hernandez, care a primit și el cartonaș. Lovitura liberă din colțul careului a fost executată de Trippier, Donnarumma a reușit o paradă minunată la Jamal Lascelles și, apoi, din nou la Burn. Dar VAR-ul a analizat mai atent șansa lui Burn și, după o lungă întârziere, golul a fost validat”, au spus, de cealaltă parte, britanicii de la 90min.com. 
Cert este că, în urma victoriei adjudecate în fața lui Paris Saint-Germain, Newcastle United a urcat pe primul loc în Grupa F, având acum patru puncte și fiind la o lungime peste ocupanta locului secund, gruparea franceză. AC Milan este pe locul trei, cu două puncte, iar Borussia Dortmund este ultima clasată, cu un singur punct. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net