Culisele plecării lui Ianis Hagi din Scoția în Spania: „Și-a vărsat frustrările”

Ultima actualizare:

Ianis Hagi nu și-a mai găsit deloc locul la Glasgow Rangers, după accidentarea care l-a ținut departe de teren aproximativ un an și jumătate, fotbalistul de 24 de ani ajungând în Spania, în cele din urmă, la Deportivo Alavés. Deocamdată, internaționalul român a fost cedat sub formă de împrumut de către formația din Scoția, înțelegerea fiind valabilă doar pentru sezonul în curs. 

Ianis Hagi (dreapta) va evolua un sezon în Spania (FOTO: Getty Images)
Ianis Hagi (dreapta) va evolua un sezon în Spania (FOTO: Getty Images)

„Un astfel de nume, care s-a hotărât să plece de la Ibrox, este românul Ianis Hagi, care a fost împrumutat la Alaves în La Liga, după ce aripa şi-a vărsat frustrările în privinţa lipsei de timp de joc sub Michael Beale, în urma unei confruntări din Cupa Ligii cu Morton. Hagi a urmărit cum londonezul i-a recrutat pe Abdallah Sima, Sam Lammers şi Cyriel Dessers în compartimentul ofensiv. Dar se pare că jucătorul de 24 de ani nu are tocmai o perioadă de benefică, după ce a debutat împotriva lui Athletic Bilbao. Are talent şi calitate. El poate aduce încredere şi bucurie. Dar a fost puţin pierdut şi nu l-a putut găsi pe Kike Garcia în atac. A început efervescent, dar prestaţia sa a scăzut şi a sfârşit prin a fi înlocuit”, au notat cei de la publicația internațională „Daily Record”, comentând situația în care se regăsește fotbalistul din România.

Titular în premieră la echipa spaniolă

De când a ajuns la gruparea spaniolă, Ianis Hagi a adunat trei meciuri, iar la ultimul dintre ele a fost pentru prima dată titular - însă, din păcate, a fost o premieră sub formă de înfrângere, dat fiind că Athletic Bilbao s-a impus cu scorul de 0-2.
Deportivo Alavés ocupă locul 16 din cele 20 din Primera División, cu șase puncte acumulate în tot atâtea meciuri, având un bilanț de două meciuri câștigate și patru partide pierdute. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net