Locuința lui Sergio Ramos, jefuită de hoți: familia jucătorului era în casă

Sergio Ramos și familia lui au fost ținta hoților de locuințe, care i-au spart casa, chiar în timp ce fotbalistul era pe teren și evolua în Liga Campionilor.

Sergio Ramos (dreapta), ținta hoților de locuințe (FOTO: Getty Images)
Sergio Ramos (dreapta), ținta hoților de locuințe (FOTO: Getty Images)

Presa spaniolă, prin „vocea” celor de la „ABC de Sevilla” relatează că locuinţa fundaşului Sergio Ramos a fost spartă, săptămâna trecută, când fotbalistul juca în meciul din Liga Campionilor dintre Sevilla FC şi RC Lens (1-1), disputat pe „Estadio Ramón Sánchez Pizjuán”.
Presa internațională notează că mai mulţi indivizi au pătruns prin efracţie în reşedinţa principală a lui Sergo Ramos, cunoscută sub numele de Finca La Alegria și situată în Bollullos de la Mitación, din regiunea La Juliana, la aproximativ 20 de kilometri de Sevilla. Hoţii au reuşit să treacă peste sistemele de securitate pentru a avea acces în casă, în timp ce cei patru copii ai lui Sergio Ramos, cu vârste cuprinse între trei şi opt ani se aflau acolo împreună cu două dintre bonele lor.

Copiii fotbalistului, în stare de șoc

Potrivit publicației spaniole, soţia sa, actriţa şi jurnalista Pilar Rubio, era plecată în interes de serviciu. Infractorii au răscolit locuinţa înainte de a pleca cu bani, ceasuri de lux, bijuterii şi haine de firmă. Din fericire, copiii şi bonele lor nu au fost agresați fizic, însă au rămas șocați de cele întâmplate și, între timp, a fost deschisă o anchetă de către Poliție pentru acest jaf.
În plan sportiv, după ce a plecat de la Paris Saint-Germain, Sergio Ramos s-a întors, în această vară, la clubul din oraşul său natal, Sevilla FC. Jucătorul în vârstă de 37 de ani, care a jucat două meciuri până acum în acest sezon, deţine mai multe proprietăţi în regiunea din care provine, Finca La Alegria fiind cea mai cunoscută și având 44 de hectare, piscine, teren de padel şi teren de fotbal.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net