Inițiativă inedită la Milano: 50.000 de fluiere pentru „trădătorul” Lukaku

Ultima actualizare:

Romelu Lukaku va avea parte de o primire nu tocmai prietenoasă, la revenirea sa pe stadionul lui Inter Milano: nu mai puțin de 50.000 de fluiere vor fi distribuire de către unul dintre principalele grupuri de suporteri ai „nerazzurilor”, înainte de meciul din Serie A cu AS Roma, de la sfârşitul lunii octombrie. Astfel, e de așteptat ca zeci de mii de oameni să-l conteste pe cel pe care-l consideră „trădător”.  

Romelu Lukaku (stânga) i-a înfuriat pe susținătorii lui Inter Milano (FOTO: Getty Images)
Romelu Lukaku (stânga) i-a înfuriat pe susținătorii lui Inter Milano (FOTO: Getty Images)

„Se apropie ziua celei mai neplăcute reveniri, să facem totul pentru a fi pregătiţi”, a fost mesajul celor de la „Curva Nord”. „29 octombrie este o zi care trebuie marcată cu roşu pentru a arăta dezgustul stârnit de cel care ne-a întors spatele în cel mai nedemn mod. Înainte de meciul cu Roma, «Nord» va distribui 50.000 de fluiere pentru a sufla din răsputeri, de fiecare dată când cel care a trădat tricoul nostru va atinge mingea”, au mai spus aceștia. 

Refuzat de Chelsea, dar întâmpinat cu brațele deschise de AS Roma

La cei 30 de ani ai săi, Romelu Lukaku a jucat, în sezonul trecut, la Inter Milano, cu care a încheiat pe locul trei în Serie A, câştigând Cupa Italiei şi disputând finala Ligii Campionilor de fotbal, în care Manchester City s-a impus cu 0-1. Cu toate că Inter Milano spera să obţină semnătura sa, atacantul a preferat să se întoarcă la Chelsea Londra, club unde a ajuns în 2021, după două sezoane petrecute deja la gruparea lombardă. Acolo, însă, antrenorul formației engleze, Mauricio Pochettino, avea alte planuri și l-a anunţat că nu se bazează pe el și, cum niciun club nu a venit cu o ofertă pe măsura condiţiilor lui Chelsea Londra pentru un transfer, Romelu Lukaku a acceptat, în cele din urmă, propunerea de împrumut formulată de AS Roma - situație deloc „gustată” de susținătorii lui Inter Milano. De la venirea sa în capitala Italiei, jucătorul a marcat şase goluri în opt meciuri disputate în toate competiţiile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net