Neymar „sparge gheața”: primul gol al brazilianului în fotbalul saudit

Brazilianul Neymar pare să se fi acomodat la noua sa echipă din fotbalul saudit, sud-americanul înscriind deja primul lui gol în tricoul lui Al-Hilal, marți, în deplasarea de la Nassaji Mazandaran. Gruparea lui Neymar s-a impus în fața celei din Iran cu 3-0, partida contând pentru Liga Campionilor Asiei. 

Neymar a înscris primul său gol la Al-Hilal (FOTO: Getty Images)
Neymar a înscris primul său gol la Al-Hilal (FOTO: Getty Images)

Celebrul jucător s-a remarcat printr-un gol înscris cu stângul, în minutul 58, consemnând prima reușită în cele cinci meciuri deja jucate pentru noul său club. Celelalte două goluri ale oaspeților au purtat semnăturile lui Aleksandar Mitrović ('18), care a avut și un gol anulat, în minutul 4, pe motiv de offisde și Saleh Al-Shehri ('90+3). Grație acestei victorii, Al-Hilal este lider în Grupa D, cu patru puncte și fiind la egalitate cu gruparea din Uzbekistan Navbahor Namangan.

Saudiții au scos din buzunar 90 de milioane de euro

Neymar a lăsat în urmă parcursul de la Paris Saint-Germain, ajungând, în luna august, la Al-Hilal, suma implicată pentru transferul său ridicându-se la 90 de milioane de euro.
După ce și-a asigurat semnătura brazilianului, gruparea a mai avut ceva timp de așteptat, la finele verii antrenorul Jorge Jesus confirmând că jucătorul de 31 de ani are o mică problemă de sănătate și punctând că nu ar vrea să-l forțeze. 
„Neymar este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume și ne va ajuta mult în acest sezon. Nu e încă refăcut complet, are o mică problemă și de aceea nici nu s-a pregătit cum ar fi trebuit. Nu știu cât va mai lipsi și nu știu nici dacă a fost convocat la națională”, a declarat tehnicianul lui Al-Hilal, în momentul sosirii fotbalistului. 
În plan intern, Al-Hilal e lider în campionatul saudit, având 20 de puncte adunate din opt meciuri. Gruparea brazilianului are un bilanț de șase dueluri câștigate și două confruntări pierdute. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net