Coșmar cu aromă de pepperoni! Unui bătrân îi sunt livrate zeci de pizza de ani de zile, deși nu le-a comandat niciodată! „Nu mai pot să dorm...”

Un bătrân în vârstă de 67 de ani trăiește un coșmar bizar, iar în ultimul timp, el spune că a ajuns să tremure de frică atunci când aude un scuter pe stradă. Se pare că, de 10 ani, bărbatul primește livrări de pizza pe care nu a comandat-o niciodată!

Bătrânului îi este livrată pizza în fiecare zi, de 10 ani / foto: colaj Click!
Bătrânului îi este livrată pizza în fiecare zi, de 10 ani / foto: colaj Click!

Probabil că cei mai mulți dintre noi adoră pizza, iar atunci când nu prea avem timp de gătit și vrem să ne bucurăm de ceva gustos și rapid, vom comanda una! Ei bine, pentru un bătrân din Belgia, acest preparat popular s-a transformat în inamicul numărul 1! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Unilad, Jean Van Landeghem, un bătrân în vârstă de 67 de ani, din liniștitul orășel Turnhout, din Belgia, trăiește un coșmar bizar, de mai bine de 10 ani!

În ultimul deceniu, bărbatului i-au bătut la ușă zeci de curieri, toți spunând că trebuie să îi livreze pizza! Iar, dacă la început, o asemenea întâmplare ar fi ceva amuzant, despre care vom uita rapid, comenzile de pizza au început să apară la toate orele din zi și din noapte, iar viața bătrânului s-a transformat într-un calvar bizar! Mai ciudat este că acesta verifică de fiecare dată adresele la care curierii trebuie să livreze mâncarea, iar, negreșit, este fix casa bătrânului! Desigur, acesta nu acceptă pizza, pentru a nu fi ruinat financiar de comenzile zilnice.

A primit 10 livrări de pizza într-o singură zi

O zi de ianuarie din anul 2019, cu siguranță a fost cea mai neagră, atunci când vine vorba despre acest coșmar cu aromă de pepperoni. Jean Van Landeghem a avut la ușă nu mai puțin de 10 curieri pe parcursul a 24 de ore și nu vă imaginați că aceștia veneau cu doar o singură pizza! Nu, doar o singură comandă sosită la ușa bătrânului conținea nu mai puțin de 14 pizza! Însă, cel care îi face această farsă bătrânului are grijă să îi mențină o dietă echilibrată! Câteodată, în loc de pizza, curierii vin cu șaorma!

„Nu mai pot să dorm! Încep să tremur de fiecare dată când aud un scuter pe stradă!” a spus bătrânul, conform sursei citate. „Îmi este teamă că cineva va aduce o pizza fierbinta la ușa mea!” Din păcate, poliția nu poate să își dea seama cine trimite mâncarea la ușa bătrânului, însă, se pare că un prieten al acestuia din alt oraș trece printr-un chin asemănător. Autoritățile bănuiesc că cineva apropiat celor doi le face această farsă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net