Ce să adaugi în loc de zahăr în sosul de roșii. Este mult mai sănătos, iar gustul rămâne la fel

Ultima actualizare:

Indiferent dacă suntem adevărați experți în bucătărie, sau încă suntem în stadiul în care orice rețetă mai complexă decât o omletă ne este complet imposibilă, tot vom fi în căutarea diferitelor trucuri de gătit! Deja știm cu toții că există nenumărate „trucuri” în bucătărie, care pot face preparatele noastre mult mai gustoase și ușor de preparat! Iar atunci când vine vorba despre sosul de roșii, există un ingredient ingenios care va transforma complet această rețetă!

Morcovul tocat poate înlocui cu succes zahărul din sosul de roșii
Morcovul tocat poate înlocui cu succes zahărul din sosul de roșii

Poate că avem norocul de a ne număra printre românii care pot găti cam orice rețetă de pe glob, fără mari dificultăți. Sau, la polul opus, putem fi printre cei pentru care orice rețetă mai complexă decât o omletă este un mister impenetrabil, care ne-ar distruge complet bucătăria dacă ne-am încerca norocul la prepararea ei. Indiferent de cât de iscusiți suntem la gătit, un lucru este cert: tot vom dori să aflăm cât mai multe „trucuri”, pentru a ne face viața mai ușoară, iar preparatele mai gustoase!

Iar atunci când vine vorba despre pregătirea sosului de roșii, deja nu mai este un secret că există un ingredient, practic, obligatoriu, pentru ca sosul nostru să aibă un gust și o textură delicioasă: zahărul.

Morcovul tocat, ingredientul care poate înlocui zahărul în sosul de roșii

Sosul de roșii va fi mult mai sănătos cu morcov tocat
Sosul de roșii va fi mult mai sănătos cu morcov tocat

Însă, probabil că un alt lucru care nu este deloc un secret este că zahărul nu este deloc un ingredient sănătos! Colesterol ridicat, glicemie, probleme de inimă, calorii, acestea sunt doar câteva dintre problemele de care ne putem lovi, dacă scăpăm de sub control cantitatea de zahăr pe care o consumăm zilnic. Din fericire, există o soluție!

Morcovul tocat este un ingredient ingenios care poate înlocui complet zahărul în sosul vostru de roșii! Din fericire, la fel precum zahărul, morcovul va „tăia” aciditatea roșiilor, iar sosul vostru va avea același gust intens și delicios ca până acum! Morcovul tocat poate înlocui cu succes zahărul în sosul de roșii, fără să schimbe deloc gustul acestuia!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net