Hârtie igienică înmuiată în oțet. Trucul la care apelează tot mai mulți oameni rezolvă cea mai mare problemă la baie

Ficare dintre noi își dorește o casă cât mai curată posibil, însă mai mult ca sigur am observat mergând prin magazine că produsele de curățenie par mai scumpe și specifice ca oricând. Iar dacă igiena din jurul nostru merită un efort financiar, am fost cu toții în situația ca până și cele mai scumpe produse de curățenie să nu aibă cine știe ce efect. Ei bine, hârtia igienică înmuiată în oțet este trucul care vă va scăpa de cheltuielile pe produse de curățenie!

Puteți curăța eficient toaleta doar cu oțet
Puteți curăța eficient toaleta doar cu oțet

Cu siguranță că ficare dintre noi ne dorim o casă cât mai curată posibil. Însă, mai ales în ultima perioadă, probabil că am observat că produsele de curățenie de pe rafturile magazinelor sunt mai scumpe, dar și specifice, ca oricând. Iar dacă igiena casei noastre merită un efort financiar, probabil că am fost cu toții în situația ca până și cele mai scumpe produse de curățenie să nu aibă cine știe ce efect. Ei bine, hârtia igienică înmuiată în oțet este trucul care vă va scăpa de cheltuielile pe produse de curățenie, potrivit celor de la santeplusmag.com!

Mai ales atunci când încercăm să păstrăm curățenia vasului de toaletă, care trebuie îngrijit mult mai des decât alte zone din casă, probabil că ne-am săturat să tot vedem cum produse extrem de scumpe și toxice nu au aproape niciun efect, în ciuda promisiunilor de pe etichetă! Din fericire, oțetul este mult mai eficient și natural, iar dacă îl lăsați peste noapte să își facă efectul, nu veți mai da niciodată bani pe diferite produse de curățenie!

Hârtia igienică înmuiată în oțet, secretul pentru o toaletă sclipitoare

Tot ce trebuie să faceți este să puneți bucăți de hârtie igienică de-a lungul interiorului toaletei, iar, apoi, să presărați oțet peste acestea. Apoi, trebuie să le lăsați acolo vreme de câteva ore, sau chiar peste noapte. Oțetul va curăța eficient petele galbene ce apar pe vasul de toaletă, iar suprafețele vor fi igienizate mult mai eficient.

După ce îndepărtați hârtia igienică, folosiți o perie de toaletă pentru a curăța vasul, iar apoi trageți apa! Petele, dar și mirosul neplăcut, va dispărea complet din vasul de toaletă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cafea cu pulbere de ciuperci medicinale  Sursa foto shutterstock 1453768808 jpg
image
image
image
image
image
image
Fun Zone jpeg 1 jpeg
bucatarie pexels jpg
rosii tomate istock jpg
printesa kalina a bulgarieri sotul copilul AFP jpg
statuie mihai Eminescu colaj facebook jpg
tantari jpg
wizz air pixabay jpg
cetate ardud
image
actualitate.net
image
actualitate.net