Tot mai multe gospodine pun făină și oțet în wc. Când vei afla de ce, vei încerca și tu. Spune „adio” produselor scumpe de curățenie

Pentru marea majoritate dintre noi, curățatul vasului de toaletă este printre cele mai neplăcute momente, atunci când avem grijă de casă. Iar, de multe ori, în ciuda produselor scumpe pe care le folosim, nimic nu pare să se schimbe. Ei bine, 2 ingrediente banale și ieftine pot face minuni atunci când sunt puse în wc!

Doar dou ingrediente banale pot curăța ușor toaleta ta
Doar dou ingrediente banale pot curăța ușor toaleta ta

Baia este unul dintre locurile din casă unde nu putem niciodată să amânăm curățenia. Dacă sunt și alte părți din apartament unde ne putem permite să dăm cu aspiratorul sau să ștergem praful, cu ceva mai puțin entuziasm, baia, iar toaleta în special, trebuie curățată constant. Ea este locul din apartament unde se găsesc cele mai multe bacterii, ori germeni, iar indiferent cât de neplăcut ne este, vasul de toaletă trebuie întreținut cu grijă.

Însă, poate că am observat deja că în ciuda prețului ridicat, cât și a asigurărilor pe care le primim din partea producătorilor, multe produse de curățenie nu prea rezolvă nimic, atunci când vine vorba despre toaletă!

Ei bine, aici intervine un truc simplu, pentru care aveți nevoie de doar 2 ingrediente absolut banale și ieftine. Mai precis, tot ce vă trebuie este puțin oțet și făină! Da, deși pare ciudat, această combinație banală poate curăța cu ușurință toaleta, iar pe mai mult decât atât, vă va scăpa și de mirosurile neplăcute!

Făina și oțetul, amestecul minune pentru toaletă

Dacă vă întrebați cum funcționează acest amestec, ei bine, oțetul este un dezinfectant puternic, care, pe lângă faptul că va elimina multe dintre bacteriile din toaletă, vă va scăpa și de mirosurile neplăcute! Iar făina va face ca oțetul să nu se scurgă imediat în apa din toaletă! Tot ce trebuie să faceți este să trageți apa, pentru ca toaleta să fie udă, iar apoi să presărați câteva linguri de făină! Apoi, turnați aproximativ jumătate de litru de oțet!

Dacă aveți cum, lăsați acest amestec să își facă efectul peste noapte. Dacă nu, măcar lăsați să treacă o oră, până frecați toaleta ca și când o curățați în mod obișnuit! După aceea, trageți apa, iar totul ar trebui să rămână curat și plăcut mirositor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net