De ce trebuie să îți pui unghiile în apă cu gheață după ce le-ai dat cu ojă. Acest truc îți va fi de mare ajutor

Ultima actualizare:

În prezent, multe femei apelează la unghii cu gel sau cele acrilice pentru a avea întotdeauna o manichiură îngrijită și frumoasă. Însă, încă mai sunt fete care folosesc oja clasică pentru a le înfrumuseța. Iar pentru acestea, avem un mic truc care le va fi de mare folos.

De ce trebuie să îți pui unghiile în apă cu gheață după ce le-ai dat cu ojă / Foto: Arhiva Click!
De ce trebuie să îți pui unghiile în apă cu gheață după ce le-ai dat cu ojă / Foto: Arhiva Click!

Manichiura reprezintă cartea ta de vizită, indiferent că alegi să îţi colorezi unghiile în nuanţe intense, pastelate sau doar cu lac incolor. Însă, cu siguranţă ştim, doamnelor, cât este de neplăcut ca, după ce te-ai dat cu ojă, să aştepţi uscarea acestora. Pentru că întotdeauna se găsesc soluții la toate problemele, iată că nu mai trebuie să ne facem griji că vom sta mai mult de un minut pentru a aștepta să se usuce oja de pe unghii.

Motivul pentru care trebuie să introduci unghiile în apă cu gheaţă

Ți s-a întâmplat măcar o dată ca, după zeci de minute în care te-ai străduit ca manichiura ta să arate impecabil, să faci o mişcare greşită, iar oja de pe unghii se zgârie sau sare instantaneu. Știm cât de enervat este. Din fericire, există un mic truc care te va scăpa de această problemă. 

Apa rece face minuni. De câte ori nu ai dat fuga la baie pentru a-ți plasa unghiile sub un jet de apă rece? Dacă vrei ca manichiura să nu aibă de suferit, ia un bol, umple-l pe jumătate cu apă rece și adaugă câteva cuburi de gheață. Introdu-ți ușor, fără mișcări bruște, unghiile în apă, cât să acopere baza unghiei. Aştepţi, în medie, trei minute. În doi timpi și trei mișcări, manichiura ta va fi uscată. Atât de simplu.

Și ca manichiura ta să fie și mai impecabilă, îți mai spunem un secret. Dacă nu ai acasă ulei de cuticule, uleiul de măsline nu numai că îți hidratează unghiile și cuticulele, dar îți va usca oja mai repede. Pune o cantitate mică de ulei de măsline într-un pulverizator și pulverizează peste unghii. Poți aplica uleiul de măsline după ce ai introdus unghiile în bolul cu apă rece și cuburi de gheață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net