Caz ca în filme. O polițistă și-a pus unghii și gene cu cardul furat de la un mort

Poate că am auzit deja zicala „viața bate filmul”, iar pentru cazul unei polițiste din Statele Unite, acest proverb este, cu siguranță, unul valabil. Tânăra a fost arestată de către proprii ei colegi după ce s-a aflat că a folosit cardul unui mort pentru a-și pune unghii și gene false. În schimb, „bonusul” pe care și l-a însușit la salariu a adus-o în arest.

Riscul financiar al polițistei nu a dat roade, aceasta sfârșind în arest / FOTO: Twitter
Riscul financiar al polițistei nu a dat roade, aceasta sfârșind în arest / FOTO: Twitter

Se întâmplă câteodată să vedem prin filme ceva ce ne face să ne gândim că nu s-ar putea înâmpla niciodată în realitate. Însă, zicala „viața bate filmul” lovește din nou, de data aceasta în Statele Unite. Acolo, potrivit informațiilor oferite de către Digi 24, o polițistă a folosit cardul unei persoane decedate pentru a-și pune gene și unghii false. Însă nu a durat mult până când colegii ei au aflat despre „bonusul” la salariu al colegei lor, iar aceasta a ajuns repede în arest.

Pe numele ei Dianne Ferreira, polițista în vârstă de doar 25 de ani răspunsese la un apel în luna aprilie, ajungând în casa unui cuplu din Orlando (statul Florida), unde soțul fusese găsit mort. Începând să urmeze procedurile poliției și să facă poze la locul faptei, Dianne Ferreira a sesizat și o oportunitate financiară atunci când a văzut cardul bărbatului decedat. Ea a reușit să strecoare și câteva poze cu datele de pe card, pe care le-a folosit apoi pentru diverse cheltuieli.

Polițista și-a pus unghii și gene false din banii mortului

Potrivit sursei, Dianne Ferreira lucra ca polițistă din august 2021, iar până în acest moment, nu a mai avut vreo problemă cu legea. Din păcate, tentația cardului nu a putut fi rezistată, iar tânăra a primit o schimbare de post destul de drastică, de la agent de poliție la deținut.

Ea s-ar fi folosit de banii de pe card pentru a își pune gene și unghii false, precum și pentru plata unor mese de la lanțul de fast-food Wendy’s. Evident, după ce ceilalți polițiști au descoperit situația, au arestat-o pe colega lor, care nu a fost eliberată decât după ce a plătit o cauțiune de 4.000 de dolari. De data aceasta, Dianne a trebuit să plătească din banii personali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net