Tânără din România, obligată să se prostitueze timp de 12 ani de un cuplu. Câți bani au câștigat de pe urma fetei

Ultima actualizare:

Un caz șocant a ieșit la suprafață în județul Dolj, unde autoritățile anchetează o persoană suspectată de trafic de persoane. Aceasta, împreună cu soțul ei, care între timp, a decedat, ar fi forțat o tânără să se prostitueze în afara țării, în Elveția și Italia. Potrivit informațiilor, femeia anchetată ar fi o sumă fabuloasă de peste 100.000 de euro de pe urma acțiunilor ilegale.

Victima a fost obligată să se prostitueze din anul 2010
Victima a fost obligată să se prostitueze din anul 2010

Un caz șocant a stârnit oroare în județul Dolj, unde autoritățile au început să cerceteze o femeie suspectată că ar fi strâns o sumă fabuloasă de peste 100.000 de euro, prin activități ilegale. Potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, femeia anchetată ar fi obligat o tânără să se prostitueze în afara țării, mai precis, în Elveția și Italia. Fapta șocantă ar fi fost comisă de către suspectă împreună cu soțul ei, care, între timp, a decedat.

Potrivit informațiilor făcute publice de către DIICOT, tânăra care a trebuit să îndure ororile captivității ar fi fost racolată de cei doi încă din anul 2010. Mai exact, soțul, care acum este decedat, ar fi folosit metoda „loverboy” pentru a o convinge pe tânără că dorește să își întemeieze o familie alături de ea. Astăzi, pe data de 17 mai, autoritățile au intervenit în forță, punând în aplicare două mandate de percheziție, pentru infracțiunea de trafic de persoane.

Autoritățile au efectual percheziții în județul Dolj

Potrivit informațiilor, soțul suspectei ar fi decedat anul trecut, iar împreună, cei doi ar fi folosit diverse metode pentru a o obliga pe tânără să continue să se prostitueze. Ei au folosit șantajul și amenințările, chiar spunându-i tinerei că o vor ucide dacă nu mai continuă să le aducă bani celor doi. Ei ar fi trimis-o pe victimă în diverse cluburi din Roma, Sardinia, cât și din Elveția, iar toți banii din aceste operațiuni erau luați de către suspecți.

Autoritățile au hotărât să impună măsura de sechestru asupra a 2 imobile din județul Dolj, deținute de suspectă. În acest moment, aceasta este plasată sub control judiciar, pentru următoarele 60 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net