Andreea Mantea: „Toată lumea aici face prostituție, se droghează.. Gata!” De ce e revoltată vedeta

Ultima actualizare:

Andreea Mantea a făcut afirmații dure în timpul emisiunii pe care o moderează la Kanal D. „Toată lumea aici face prostituție, toată lumea aici se droghează, se duce și se îmbată până cade pe jos… Gata!”, a spus vedeta, în timpul reality show-ului Casa Iubirii. 

Andreea Mantea a răbufnit în direct
Andreea Mantea a răbufnit în direct

Cunoscuta vedeta TV a răbufnit! Andreea Mantea nu s-a mai putut abține și a pus capăt tuturor speculațiilor care se fac între concurenții de la Casa iubirii. 

Vezi și: Andreea Mantea face furori în costum de baie! E mai albastră ca marea din Grecia

Prezentatoarea reality show-ului de la Kanal D s-a arătat revoltată de faptul că în ultima perioadă se fac tot felul de afirmații care nu sunt probate niciodată.

Vezi și: Ce a făcut-o pe Andreea Mantea să dea cu telefonul de perete? «Nu-l mai suport!»

Andreea Mantea: „Gata, gata, gata!”

Andreea Mantea nu a mai putut suporta acuzațiile care i s-au adus uneia dintre concurente, despre care s-a spus că practică cea mai veche meserie din lume. Sătulă de astfel speculații, prezentatoarea emisiunii a țipat în fața concurenților, lăsându-i fără cuvinte.

„Gata! Gata! Gata!”, a urlat prezentatoare de la la Kanal D. „Toată lumea aici face prostituție, toată lumea aici se droghează, se duce și se îmbată până cade pe jos… Gata! E rușinos! Și jenant! De acum încolo vreau să vorbiți doar pe dovezi.

Până atunci nu vreau să mai aud nimic. Nu vreau să mai aud discuții de genul ăsta. Până nu vedeți cu dovada… Aici în emisiune deja e prea mult”, a spus Andreea Mantea, extrem de revoltată.  

Momentul care a scos-o din minți pe Andreea Mantea 

Andreea Mantea a explodat de nervi în clipa în care doi dintre concurenți, Nicoleta și Sorin, au făcut noi afirmații despre Bianca.

Aceștia au insinuat că frumoasa moldoveancă s-ar fi văzut cu un anumit bărbat, sugerând că ar practica meseria cea mai veche din lume. Cei doi au tras această concluzie după ce Bianca ar fi plecat câteva ore în mall pentru a-și cumpăra un parfum. 

Citește și: Scandalurile din showbiz. Imagini cu Bianca Drăgușanu snopită în bătaie. Cum o înjura Bădălău pe Andreea Mantea

Reamintim că participanții la emisiunea Casa iubirii nu petrec tot timpul în locuința unde au loc filmările. Aceștia merg seara la hotelurile unde sunt cazați, iar condiția este să nu se întâlnească fetele cu băieții, în caz contrar fiind eliminați din reality show-ul de la Kanal D.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net