Cum îți faci parfumul să reziste mai mult. Trucul simplu pe care oricine trebuie să îl știe

Cum îți faci parfumul să reziste mai mult? Trucul simplu pe care oricine trebuie să îl știe!

Cum faci parfumul să reziste mai mult
Cum faci parfumul să reziste mai mult

Cum îți faci parfumul să reziste mai mult

Calitatea parfumului joacă în mod evident un rol foarte important, însă este necesar să ținem cont și de alte mici trucuri care pot face diferența. Poate fi frustrant atunci când parfumul tău preferat își pierde mirosul prea repede, însă prin câteva metode simple îl poți face să reziste mult mai mult.

Este important să reții că fiecare piele este diferită și că nu toate parfumurile reacționează în același mod în funcție de fiecare pH. Cu toate acestea, există câteva obiceiuri bune de adoptat pentru a te asigura că parfumul tău durează mai mult timp .În primul rând, modul în care îți depozitezi parfumul poate avea un mare impact asupra calității acestuia. Este recomandat să nu-ți păstrezi produsul în baie, ci mai degrabă într-un loc uscat, fără lumină, cu o temperatură neutră sau ușor scăzută, cum ar fi frigiderul. Pe lângă păstrarea prospețimii parfumului, modul în care îl aplici va influența și durata de viață a acestuia (și impactul asupra pielii sau părului tău!). Ei bine, trucul pe care să-l urmezi pentru a păstra un miros minunat toată ziua este stratificarea!

Înainte de a te parfuma aplică o cremă hidratantă în zona respectivă
Înainte de a te parfuma aplică o cremă hidratantă în zona respectivă

Pentru ca un parfum să reziste mai mult timp, există o serie de sfaturi și ne putem baza pe profesioniștii din industrie. Jo Malone, un parfumier britanic, ne sfătuiește să folosim tehnica stratificării. Aceasta este o tehnică ce presupune să începi prin a aplica o loțiune de corp parfumată sau o cremă de corp, apoi să o parfumezi. Este un truc simplu, confirmat de Rebecca Herd, expert în parfumuri la The Perfume Shop, un lanț de parfumerii britanic. „Stratificarea este o tehnică care maximizează longevitatea și puterea parfumului tău", confirmă ea." Este recomandat să folosiți un gel de duș și o loțiune de corp cu un parfum similar înainte de a vă pulveriza parfumul, pentru a capta aroma mai mult timp pe parcursul zilei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Orasul Vilnius FOTO getyourguide.com
image
image
image
image
image
image
leustean jpg
Luna plina jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net