Care este diferența dintre parfum și apă de toaletă. Detaliul pe care nu mulți îl cunosc

În ciuda concepțiilor greșite, diferența dintre parfum, apa de parfum și apa de toaletă este remarcabil de simplă. Distincția constă în concentrația de ulei de parfum. În apa de toaletă tinde să existe 8% - 12% ulei de parfum. În schimb, veți descoperi că apa de parfum are o concentrație mai mare de 12% – 18%, iar pafumul va avea una și mai ridicată de peste 20%. Așadar, ca regulă generală, apa de parfum va conține întotdeauna mai mult ulei de parfum decât apa de toaletă, iar pafumul va avea în componență mai mult ulei de parfum decât apa de parfum.

Diferența dintre apa de parfum și apa de toaletă este remarcabil de simplă. Foto: Click.
Diferența dintre apa de parfum și apa de toaletă este remarcabil de simplă. Foto: Click.

Care este cel mai puternic tip de parfum?

Aceasta înseamnă că diferența dintre tipurile de parfum poate fi încadrată într-un alt mod. Deoarece concentrația de ulei de parfum determină puterea unui parfum, o concentrație mai mare are ca rezultat un miros mai puternic și de durată. Perfectă pentru serile lungi sau zilele aglomerate, apa de parfum poate dura patru sau cinci ore fără a necesita o completare.

Cu toate acestea, ar trebui să recunoaștem că apa de parfum nu este cel mai puternic tip de parfum dintre toate. Parfumul are o concentrație și mai mare de ulei de parfum decât apa de parfum - cel puțin 20%. Deloc surprinzător, vă puteți aștepta ca parfumul să reziste pe piele pentru o perioadă foarte lungă de timp - în jur de șase până la opt ore. După cum veți vedea, această longevitate vine cu un preț mai mare.

Ar trebui să cumpăr parfum, apă de parfum sau apă de toaletă?

Uleiul de parfum este cel mai scump ingredient care intră în parfumuri. Ca urmare, produsele care conțin o concentrație mai mare se vor vinde la un preț mai mare. Vă puteți aștepta să plătiți cel mai mult pentru parfum, mai puțin pentru apa de parfum și din nou mai puțin pentru apa de toaletă. Desigur, prețul va depinde și de marca pe care o alegeți - iar unele vor avea un preț semnificativ, indiferent de tipul de parfum!

Deși ar putea fi tentant să luați o decizie bazată pe preț, încercați să nu lăsați acest lucru să vă dicteze complet alegerea. Fie că vei purta noul tău parfum în fiecare zi sau doar pentru ocazii speciale, îți vei dori ceva ce adori. Are sens doar ca mirosul să fie factorul de ghidare atunci când îți alegi parfumul.

Ai putea gravita spre lejeritatea unei ape de toaleta sau ai putea fi încântat de notele bogate ale unui anumit parfum. Miroși câteva mostre înainte de a cumpăra. Sau, dacă faci cumpărături online, optează pentru ceva cu note pe care știi că îți plac.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
dani vancu buncar instagram jpg
Ofițeri români, înainte de Primul Război Mondial (© Library of Congress)
Destinații de plajă toamna în Europa Colaj
limbi depositphotos1 jpeg
1 comoara adancuri jpg
test pahar1 jpeg
stat bloc romania jpg
parfum istcok jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net