Parfum cu aromă de Revelion: o selecție a celor mai bune parfumuri pentru Anul Nou!

Ultima actualizare:

Aroma de Anul Nou, care explodează cu note ale parfumurilor tale preferate, este o podoabă a imaginii care creează o stare de spirit grozavă. Mandarine dulci, scorțișoară caldă, șampanie spumantă, un brad de Crăciun, i-au inspirat pe parfumieri pentru a crea compoziții unice.

Inspirație pentru Crăciun. Găsește parfumul care ți se potrivește
Inspirație pentru Crăciun. Găsește parfumul care ți se potrivește

Maeștrii au amestecat talentat mirosurile naturii, au adăugat un buchet din dulciurile lor preferate și un strop de fericire pentru a oferi un parfum care miroase a Anul Nou.  Mai jos găsiți o selecție a aromelor pentru damă potrivite pentru seara de revelion, sau pentru a fi oferite în dar la persoanele iubite. Acestea pot fi achiziționate accesând linkul pe https://makeup.ro/categorys/324237/

  • Grapefruit — Rhubarb, L’Occitane

Aroma ușoară cucerește încă de la primele note cu un buchet rafinat de nuanțe: amărăciune, dulceață, astringență, lejeritate îmbinate într-un singur ansamblu. Grapefruitul copt creează o atmosferă uimitoare de vacanță de iarnă. Este un parfum non-intruziv, cu un silaj persistent, dar ușor.

  • Eau de Mandarine Ambrée, Hermès

Dacă este dificil să decideți ce parfum să-i oferiți unei fete de Anul Nou, Mandarine este o soluție excelentă. O compoziție complexă unisex cucerește cu note uimitoare de mandarine amețitoare, fructul pasiunii copt și chihlimbar care sună ușor și discret. Un buchet aromat de citrice se desfășoară încet, mulțumește cu acorduri ușoare, încălzește și oferă o atmosferă de fericire.

  • La Vie Est Belle L'Eclat Eau de Toilette,Lancôme

O compoziție complexă atrage atenția încă de la primele note cu un sunet neobișnuit. Sticla de parfum seamănă cu un buchet armonios de flori albe dulci, citrice coapte și bezele aerisite. O notă ușoară de ceai a ușurat compoziția stânjenitoare, a adăugat prospețime. Parfumul apetisant va completa aspectul de Anul Nou dacă doriți să creați o dispoziție pozitivă.

  • Darling Nikki, Vilhelm

Parfumerie Miros de piele de lux cu note pronunțate de fum, lemn, mandarină siciliană. O compoziție complexă creează instantaneu o atmosferă de aventuri de Anul Nou: o explozie de artificii, aroma unui grătar, mandarine delicioase. Parfumul rafinat contine note de lotus, șofran, piper negru și coacaze.

  • Orange Bitters, Jo Malone London

Un adevărat amestec de iarnă miroase a Crăciun și Revelion. Acesta este un adevărat cocktail care te înveselește, te încălzește într-o zi geroasă, îți dă vitalitate cu note de portocală dulce, mandarină coaptă, chihlimbar și lemn de santal cald nobil. Străluciți la propriu, și nu numai în noaptea de Revelion!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net